Ota hierontaetu yrityksenne käyttöön

Hyvinvointia työhön ja arkeen ePassi Hyvinvointi edun avulla

Hieronta on henkilöstön keskuudessa aina tarpeellinen palvelu. Se auttaa niin istumatyössä kuin fyysistä työtä tekeviä henkilökunnan jäseniä. Hieronta rentouttaa, avaa lihaksia ja laukaisee jännityskipuja.

Perinteisen liikunta -ja kulttuuriedun lisäksi myös mm. hierontaetu on saatavissa kauttamme. Tyky ja ePassi ovat vuodesta 2017 olleet samaa yhtiötä ja voimme näin tarjota asiakkaillemme laajemman tuotevalikoiman. ePassi Hyvinvointi on etu, joka kattaa nimensä mukaisesti kaikki työntekijän hyvinvointipalvelut. Verottajan ohjeistuksen mukaisesti ePassi Hyvinvointi edun piiriin kuuluvat muun muassa hieronta, fysikaalinen hoito (lähetteellä) ja terveys- ja lääkäripalvelut (esim. silmä-, hammas- ja muut erikoislääkärit).

Lue lisää Hyvinvointi edusta tai ole työnantaja meihin yhteydessä
https://www.epassi.fi/fi/yhteys

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje