Tyky

Henkilöstön aktiiviliikunnan tukemiseen tarkoitettu seteli jo vuodesta 2005.

Tyky – Liikunnan tukemiseen

Perinteinen Tyky soveltuu työnantajille, jotka haluavat ohjata työhyvinvoinnin panostuksiaan liikunnallisiin harrastuksiin. Tyky-seteleillä voi maksaa mm. liikuntavuoroja, kuntosalikortteja ja henkilökohtaista ohjausta kymmenissä eri lajeissa. Siinä missä yksittäisten liikuntapaikkojen kanssa solmittavat sopimukset kuormittavat henkilöstöhallintoa, Tyky-seteli avaa yhdellä sopimuksella ovet tuhansiin käyttöpaikkoihin kautta Suomen! Setelin nimi lyheni seteleidemme yleisilmeen päivityksen yhteydessä syksyllä 2016. Tyky-Kuntoseteli on nyt lyhyesti ja ytimekkäästi Tyky.

Valinnanvaraa ja tasa-arvoa

Tykyt ovat joustava ja tasa-arvoinen tapa kannustaa henkilöstöä liikuntaan. Jokainen työntekijä voi käyttää etua lempilajinsa harrastamiseen ja valita harrastuspaikan mielensä mukaan. Myös kynnys uusien lajien kokeiluun madaltuu, kun taskussa on työnantajan tarjoama maksuväline. Valtakunnallisen käyttöpaikkaverkostonsa ansiosta Tyky-seteli palvelee myös paljon matkustavia tai etäällä yrityksen päätoimipaikasta asuvia työntekijöitä.

Arvostettu henkilöstöetu

Työhyvinvoinnin tukeminen liikunnalla on etu, jota henkilöstö taatusti arvostaa ja joka tulee tehokkaasti käytetyksi. Kun henkilöstö voi hyvin, tuloksia syntyy ja yrityksen positiivinen työnantajakuva vahvistuu. Työnantaja voi vähentää setelien hankkimiskustannukset verotuksessaan. Verovapauden yläraja on 400 euroa/työntekijä/vuosi.

Helppoa maksamista

Tykyjen nimellisarvo on 4 euroa. Setelit käyvät maksuna koko arvostaan palveluntarjoajilla. ePassilla taas työnantaja voi järjestää liikunnan ja kulttuurin lisäksi lounas-, hyvinvointi sekä työmatkaedut. ePassissa työnantaja määrittää työntekijäkohtaisen vuosittaisen käyttöarvon, jota työntekijä käyttää oman tarpeensa mukaan.

Vertaile Tyky-maksuvälineitä ja ePassia

Tyky Tyky+ ePassi
Nimellisarvot 4 € 4 € Veloitus tasarahalla
Minimitilausmäärä 20 € 20 € 1 €
Toimituskulut alk. 19 €/tilaus alk. 19 €/tilaus
Tuen maksimimäärä 400 €/hlö/vuosi 400 €/hlö/vuosi 400 €/hlö/vuosi (liikunta&kulttuuri), 500 €/hlö/vuosi (Hyvinvointi), 10,70€/pv/hlö (Lounas)
Maksuehto 7, 14 tai 21 vrk netto 7, 14 tai 21 vrk netto Laskutus perustuu toteutuneeseen käyttöön, maksuehto 14pv
Mahdollisuus jälkilaskutukseen x
Käy liikuntaan x x x
Käy kulttuuriin x x (työnantaja voi halutessaan rajata pois)
Mahdollisuus laajentaa Lounas-, Hyvinvointi-, ja Työmatkaetuihin x
Käyttöturvallisuus pistokokeilla x x x
Toteutuneeseen käyttöön perustuva laskutus x
Tilauseräkohtainen laskutus x x x
Voimassaoloaika Tilaushetkestä riippuen 15-27 kk Tilaushetkestä riippuen 15-27 kk Edut voimassa kalenterivuoden loppuun tai työsuhteen mukaan
Fyysinen maksuväline x x
Automatisoitu edun jakaminen henkilöstölle x

Neljä hyvää syytä valita Tyky:

Liikunta

Liikunta kohottaa työntekijöiden fyysistä kuntoa.

Valinnan vapaus

Työntekijä valitsee lajin ja harrastuspaikan.

Valtakunnallisuus

Tuhansia käyttöpaikkoja kautta Suomen.

Verovapaus

Kustannukset voi vähentää yrityksen verotuksessa.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje