Työmatka

ePassi Työmatka on ratkaisu kustannustietoiselle ja vihreitä arvoja vaalivalle työnantajalle

ePassi Työmatka on ratkaisu kustannustietoiselle ja vihreitä arvoja vaalivalle työnantajalle, joka haluaa tukea henkilöstönsä joukkoliikenteellä tehtäviä työmatkoja. Unohda työmatkasetelit, työsuhdematkaliput ja maksusitoumuslaskutus.

Työmatkaedulla tarkoitetaan työntekijän luontoisetua, joka on tarkoitettu kodin ja työpaikan välisiin matkoihin. ePassi Työmatka automatisoi työsuhdematkaedun hallintaan liittyvän prosessin ja vapauttaa vanhanaikaisista käytännöistä. Käyttöön ei liity piilokuluja tai hävikkiä, ja työmatkasaldon kustannukset perustuvat etujen todelliseen käyttöön.

Puhelinnumeroon perustuvalla maksuvälineellä voi maksaa paikallisliikenteen, VR:n ja Matkahuollon henkilökohtaiset matkakortit tai kausiliput mm. kaikissa Suomen R-kioskeissa, Stockmanneilla ja HSL:n omissa palvelupisteissä 

Työmatkaetu on verovapaata 300 euroon asti sekä 751–3400 euron osalta vuodessa. Veronalaista on siis 301–750€ vuodessa. Jos siis työntekijä saa 300€ vuodessa työmatkaetua, on se täysin verovapaata. Jos työntekijä saa 500€ etua vuodessa, on veronalainen osuus 200€.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje