Tyky-Onlinen käyttö on päättynyt: Epassilla monipuolisimmat edut mobiilisti

Tyky-Online on suljettu alkuvuodesta 2020

Tyky-maksuvälineet yhdistyivät henkilöstöetujen mobiilimaksamisen markkinajohtajaan Epassiin vuonna 2017. Yhdistymisellä ei ollut vaikutusta perinteisten Tyky-setelien asiakkaille, mutta Tykyn mobiilimaksujärjestelmä Tyky-Online korvattiin Epassin alan edistyksellisimmällä mobiilimaksutavalla.

Aikaisemmin Tyky-Onlinea käyttäneet asiakkaat pystyvät Epassissa tehostamaan henkilöstöetujen käytäntöjään merkittävästi, sillä tuotevalikoima laajeni liikunta & kulttuurieduista myös kattamaan lounas-, hyvinvointi– ja työmatkaedut. Samalla maanlaajuinen maksuja vastaanottava käyttöpaikkaverkosto moninkertaistui, sillä Epassilla voi maksaa 21 000 käyttöpaikassa.

Perinteisiä Tykyn liikuntaseteitä tai Tyky+ kulttuuri- ja liikuntaseteleitä voi jatkossakin tilata täällä.

Kiinnostuitko henkilöstöetujen järjestämisestä mobiilisti, hallintoa keventäen ja niin, että kustannukset perustuvat etujen todelliseen käyttöön? Vieraile emoyhtiömme Epassi Finland Oy:n sivuilla tai jätä yhteydenottopyyntö Tykylle.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje