Tyky-Onlinen käyttö päättynyt: ePassilla monipuolisimmat edut mobiilisti

Tyky-Onlinessa ei vuoden 2018 jälkeen enää jaettu uusia saldoja, mutta järjestelmä on ollut sidosryhmien käytettävissä esimerkiksi käytön aikaisten raporttien otantaan. Tyky-Online on suljettu alkuvuodesta 2020.

Tyky-maksuvälineet yhdistyivät henkilöstöetujen mobiilimaksamisen markkinajohtajaan ePassiin vuonna 2017. Yhdistymisellä ei ollut vaikutusta perinteisten Tyky-setelien asiakkaille, mutta Tykyn mobiilimaksujärjestelmä Tyky-Online korvattiin ePassin alan edistyksellisimmällä mobiililla monilompakolla.

Tyky-Onlinea käyttäneet asiakkaat pystyivät ePassissa tehostamaan henkilöstöetujen käytäntöjään merkittävästi, sillä aiemmin Tyky-Onlinen mahdollistettua vain henkilöstön liikunnan ja kulttuurin tukemisen, voi ePassissa hallinnoida kaikki verovapaat ja verotuetut kohdennetun maksamisen henkilöstöedut. ePassilla työnantaja järjestää kustannustehokkaasti liikunnan ja kulttuurin ohella myös lounas-, hyvinvointi- ja työmatkaedut. Samalla maanlaajuinen maksuja vastaanottava käyttöpaikkaverkosto moninkertaistui, sillä ePassia voi hyödyntää 21 000 käyttöpaikassa ympäri Suomen.

Tyky-Onlinessa ei vuoden 2018 jälkeen enää jaettu uusia saldoja, mutta järjestelmä on ollut sidosryhmien käytettävissä esimerkiksi käytön aikaisten raporttien otantaan. Tyky-Online on suljettu tammikuussa 2020.

Perinteisiä liikunta- tai kulttuuri- ja liikuntaseteleitä voi tilata täällä. Kiinnostuitko henkilöstöetujen järjestämisestä mobiilisti, hallintoa keventäen ja niin, että kustannukset perustuvat etujen todelliseen käyttöön? Vieraile emoyhtiömme ePassi Payments Oy:n sivuilla tai jätä yhteydenottopyyntö Tykylle.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje