Liikunta

Liikuntaetu on verovapaa sekä työntekijälle että työnantajalle, ja edun kulut voi vähentää täysimääräisesti omassa kirjanpidossa.

Liikuntaetu on verovapaa sekä työntekijälle että työnantajalle, ja edun kulut voi vähentää täysimääräisesti omassa kirjanpidossa. Liikuntaetua saa kahdessa suositussa muodossa: perinteisellä Tyky-setelillä ja Epassi-mobiilimaksuina.

Tyky-seteli liikuntaan:

Täytä tilauslomake, setelit ja lasku lähetetään samanaikaisesti ilman rekisteröintejä tai ennakkomaksuja. 6 000 liikuntapalveluntarjoajaa ympäri Suomen vastaanottaa Tyky-seteleitä. Setelit ovat aina 4 euron arvoisia ja ne käyvät maksuna harrasteista koko arvostaan. Etu on työntekijälle henkilökohtainen ja edistää valinnanvapautta: työntekijäsi päättää harrastuksensa ajan ja paikan. Kuntokeskukset, uimahallit, laskettelukeskukset, jumpat ja muut lajit laidasta laitaan.

Epassi Liikunta:

Suomen ensimmäinen henkilöstöedun mobiili maksuväline, jolla voit harrastaa 8 000 liikuntapaikassa ympäri Suomen. Epassilla tarjoat henkilöstöedun ilman prepaid-ominaisuuksia, suuria ennakkomaksuja ja jakelua. Automatisoitu maksuliikenne, kevyt hallinnointi ja reaaliaikainen raportointi. Työntekijän saaman edun käyttökustannus perustuu todelliseen käyttöön. Lajien kirjo on markkinoiden laajin.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista: 

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje