Vinkkejä liikunta- tai kulttuuriedun käyttöön

Onko Tyky -etusi vielä käyttämättä? Listasimme muutamia vinkkejä edun käyttöön.

Tuleville keikoille ja tapahtumille

Ruisrock, Provinssi, Tuska vai Pori Jazz? Kesän kuumimpien festarilippujen hankintaan voi hyödyntää Tyky+ liikunta & kulttuuriseteliä. Ensi vuoden tapahtumiin voi hankkia myös jo lippuja. Myös urheilutapahtumien kausikortit, stand-up -keikat tai teatteriliput saa hankittua lippukaupoista Tyky+ setelillä.

 

Henkilökohtainen valmentaja

Osta PT-palvelu Tyky-liikuntasetelillä tai Tyky+ liikunta & kulttuurisetelillä ja treenaa henkilökohtaisen valmentajan kanssa vaikkapa ulkoilmassa. Tai pyydä sinulle räätälöity kunto-ohjelma, jota voit noudattaa itsenäisesti kotona tai haluamassasi paikassa.

 

Leffaliput

Kulttuurietua voi käyttää elokuvateatterien kassalla yksittäisiin näytöksiin tai useamman kappaleen sarjalippuihin. Sarjalippuja ostamalla voit käyttää etua myös pidemmällä ajanjaksolla.

 

Laskettelemaan, kiipeilemään, vesiurheilemaan

Talvikaudella suosituimpia käyttöpaikkoja ovat laskettelukeskukset ja keilahallit. Löytyisikö  kalenterista tilaa viettää laatuaikaa rinteessä tai keilaradalla? Hissilipun tai keilaradan voit maksaa helposti Tykyllä toimipisteiden kassoilla.

Tyky-liikuntaedulla on mahdollista maksaa myös välinevuokrauksen siis esimerkiksi kiipeilykengät ja –valjaat seinäkiipeilyä varten, laskettelu-, vesiurheilu- ja ratsastusvälineet. Koska Tyky-etu on henkilökohtainen, koskee tämä vain edun saaneen itselleen vuokraamia välineitä. Välinevuokrausmallit vaihtelevat, joten kannattaa varmistaa käyttöpaikalta ennakkoon hyväksyvätkö he Tyky-edut välinevuokraukseen.

 

Musokortilla yli 300 kohteeseen

Museokortti oikeuttaa vuoden aikana sisäänpääsyyn yli 300 eri museoon. Kävijämäärältään suosituimpien kohteiden kuten Ateneumin, Amos Rexin ja Kiasman lisäksi Museokortilla voi vierailla mielenkiintoisissa kohteissa ympäri Suomen. Perinteisempien museoiden lisäksi mukana ovat mm. Olavinlinna ja Merikeskus Vellamo.

Museokortin voi maksaa Tyky+ liikunta & kulttuuriseteleillä paikan päällä useissa museokorttia vastaanottavissa museoissa, jotka löytyvät Tykyn käyttöpaikkahausta.


Sarjakortti uimahalliin tai kuntosalille

Jos sinulla on Tyky-seteleitä jäljellä enemmän kuin ehdit loppuvuonna käyttämään, voit ostaa sarjakortin liikuntakeskukseen tai uimahalliin. Useamman kerran sarjakorttia ehdit käyttämään tarvittaessa myös seuraavan vuoden puolella.

 

Tykyn käyttöpaikkahausta löydät lisää mieluisia käyttökohteita.

 

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje