Flex – Työntekijäkohtainen hyvinvointibudjetti

Epassi Flex niputtaa yhteen kaikki työnantajan henkilöstölleen tarjoamat verovapaat henkilöstöedut

Epassi Flex niputtaa yhteen kaikki työnantajan henkilöstölleen tarjoamat verovapaat henkilöstöedut yhdeksi joustavaksi saldoksi, joka tuo työntekijälle valinnanvapauden ja avaimet hyvinvointiin. Flex on alan ainoa yhdistelmäetu ja henkilöstöönsä panostavien työnantajien keskuudessa valtavassa kasvussa.

Epassi Flex yhdistää työnantajan tarjoamat hyvinvointiedut yhdeksi budjetiksi, jonka työntekijä voi käyttää tarpeensa mukaan. Se jakautuu lounas-, liikunta ja kulttuuri-, työmatka-, sekä hyvinvointietujen (mm. hieronta, hammaslääkäri) lompakoihin, joista työnantaja valitsee yleensä 2–4 etua. Näiden etujen palveluntuottajien verkostoon kuuluu lähes 20 000 palveluntarjoajaa valtakunnallisesti.

Flex-palvelussa mobiilimaksut tehdään käyttäjän henkilökohtaisen puhelinnumeron tai mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksella työntekijä voi myös etsiä kartalta käyttöpaikkoja, sekä seurata saldoaan ja henkilökohtaista maksuhistoriaa.

Miksi kehitimme huippusuositun Epassi Flexin? Työntekijöiden elämäntilanteet muuttuvat jatkuvasti. Voi olla, että työntekijä siirtyy kuntosalilta harrastamaan enemmän lenkkeilyä ja pyöräilyä, eikä enää tarvitse liikuntaetua samaan tarkoitukseen. Sen sijaan hänen yleistä hyvinvointiaan edistää se, että hän voi käyttää etua esimerkiksi hierontaan niska-hartia-vaivoihin. Näin edistetään henkilökunnan terveyttä valinnanvapauden avulla.

Ei enää erillisiä maksuvälineitä tai erillisiä saldoja, joiden hallinnointi on hankalaa ja käyttö kankeaa. Epassi Flexissä on kaikki työnantajan valitsemat edut, ja verottajan säännöt huomioidaan automaattisesti. Työnantaja, vapaudu etujen tilailusta, hallinnoinnista, eri maksuvälineistä ja laskutuskäytännöistä.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje