Lounas

Tiesitkö, että kuukausipalkan 50€ nettokorotus on työnantajalle lähes kolme kertaa kalliimpaa kuin saman nettoarvon lounasedun tarjoaminen?

Tiesitkö, että kuukausipalkan 50€ nettokorotus on työnantajalle lähes kolme kertaa kalliimpaa kuin saman nettoarvon lounasedun tarjoaminen? Lounasedun verotusarvo on 75% edun arvosta, eli 25% on siis verovapaata. 1.1.2019 voimaanastuva Tulorekisteri asettaa haasteita perinteisille lounasedun järjestämistavoille, mutta onneksi Epassi Lounas-ratkaisustamme saa vaaditut raportit kätevästi. Lounaan maksaminen taas on kätevää ja nopeaa Epassin mobiililompakolla.

Lounasetu on suosittu henkilöstöetu, joka sekä virkistää että tuo veroedun kautta selviä kustannussäästöjä. Epassi Lounaalla tarjoat henkilöstöllesi ravintoedun ilman seteleitä, korttien jakelua, prepaid-latauksia tai sopimusruokailun laskutusta. Automaattisesti ja reaaliaikaisesti.

Epassi Lounas on vanhanaikaiset ravintoetu-käytännöt korvaava nykyaikainen ratkaisu, jolla sekä työnantaja että työntekijä saavat merkittävät säästöt. Epassi Lounaalla pääset työläästä sopimusruokailu-laskutuksesta ja saat yhdellä kontaktilla haluamasi lounasmallin käyttöön.

Epassi Lounas raportoi ravintoetuun käytetyt eurot eriteltynä verottajaa varten, ja kustannukset muodostuvat järkevästi vain ravintoedun toteutuneesta käytöstä ja palvelupalkkiosta.

Edun voi tarjota luontoisetuna (palkanlisä) tai lounasvähennyksenä (palkanpidätys). Sopimusruokailumallissa työnantaja voi itse määritellä ne ravintolat, joissa haluaa tarjota ravintoedun ilman hankalaa laskutusrumbaa.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje