Liity käyttöpaikkaverkostoon

Tyky-maksuvälineiden käyttöpaikkaverkostoon liittyminen ja jäsenyys on ilmaista.

Liittymällä käyttöpaikaksi tarjoat suurelle nykyisten ja potentiaalisten asiakkaitten joukolle mahdollisuuden käyttää työnantajan tarjoamaa henkilöstöetua juuri sinun palveluihisi.

Käyttöpaikat saavat oman kohdesivun verkkopalvelustamme, jonka käyttöpaikkahausta tuhannet ihmiset etsivät päivittäin harrastuskohteita. Käyttöpaikat näkyvät myös Tykyn muissa markkinointikanavissa, kuten uutiskirjeissä ja Facebook-sivulla.

Täytä lomakkeen kentät huolellisesti. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja. Saat vahvistuksen asiakaspalvelustamme, kun liittymisesi on käsitelty ja hyväksytty.

Jos olet jo ennestään Tyky -sopimuskumppani ja haluat alkaa ottaa vastaan perinteisten Tyky-seteleiden ohella asiakkaiden Tyky-Online -maksuja, et tarvitse uutta sopimusta, vaan voit liittyä Tyky-Onlineen täällä. Alla oleva liittymislomake on tarkoitettu uusille käyttöpaikkakumppaneille.

Toimiala

Valitse käyttöpaikkasi päätoimiala. Tämä valinta määrittää mitä maksuvälineitä voit vastaanottaa.

LiikuntaKulttuuri

Vastaanotettavat Tyky-maksuvälineet

Liikuntapaikka vastaanottaa Tyky (liikuntaan), Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan) ja Tyky-Online (kulttuuriin ja liikuntaan) -maksutapoja.
Jos sopimuskumppani tarjoaa vain kulttuuripalveluita, ovat vastaanotettavat maksuvälineet Tyky+ ja Tyky-Online.

Yrityksen tiedot

Syötä sopimusta tekevän yrityksen viralliset tiedot tähän. Nämä tiedot eivät näy käyttökohdehaussa. Näihin yhteystietoihin mm. postitamme aloituspaketin.

Yrityksen virallinen nimi*

Y-tunnus*

Katuosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Toimipisteen tiedot

Nämä tiedot näkyvät Tyky-verkkosivuston käyttöpaikkahaussa. Jos tiedot ovat samat kuin kohdassa Yrityksen tiedot, ei perustietoja tarvitse täyttää uudelleen.

Toimipisteen nimi

Käyntiosoite

Postinumero

Toimipaikka

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Pankkiyhteys

Tilinumero (IBAN-muodossa)*

Pankkivakioviite

Jos tarvitsette tilitykset viitteellisinä, lisää käyttämänne vakioviite tähän. Muussa tapauksessa tilitykset maksetaan viestillisinä.

Yhteyshenkilö

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Markkinointitekstit

Toimipisteen lyhyt yleiskuvaus

Verkkosivusto

Olen lukenut ja hyväksynyt Sopimusehdot