På svenska

Tyky-betalningsmedlen är populära rekreation-förmåner för främjande av välmående.

RJ-Kuntoiluseteli Oy, företag bakom Tyky-betalningsmedel, är ett finländskt serviceföretag som grundades år 2005 och som är specialiserat på riktade betalningsmedel. Tyky-betalningsmedlen är populära rekreation-förmåner för främjande av välmående. Företag har utvecklat Tyky-Kuntoseteli (för motion), Tyky-Kuntoseteli+ (för motion och kultur) och elektroniska betelningsmedlen Tyky-Online (för motion och kultur) med vilka arbetsgivaren kan lätt och kostnadseffektivt stöda personalens välmående.

Tyky-betalningsmedlen; traditionella sedlar och Tyky-Online, används av 5 000 arbetsgivare runtom landet. 300 000 arbetstagare har möjlighet att motta den förmån som dessa arbetsgivare erbjuder.

Tyky, Tyky+ och Tyky-Online erbjuder arbetsgivarna ett mångsidigt, enkelt och kostnadseffektivt sätt att stöda arbetstagarens rekreation.

Arbetstagare – Utnyttja Tyky-nätverkets tusentals möjligheter

Till Tyky-nätverk av motion- och kultur tillhör tusentals användningsställen runtom landet från Hangö till Utsjoki. Bekanta dig med utbudet med vårt sökverktyg!

Så här använder man Tyky-sedlar

Tyky –sedlar finns på värdet av 2 och 4 euro. Med Tyky kan man betala motionstjänster och med Tyky+ kan man betala både motions- och kulturtjänster.

Så här användar man Tyky-Online

Tyky-Online ger dig många valmöjligheter och det är lätt att använda. Din arbetsgivare har laddat antingen motionssaldo eller motions- och kultursaldo för dig.

Betalning med Tyky-betalningsmedel via biljettförmedlingsföretags försäljningskanaler

Med Tyky+ kan du betala i största delen av Lippupalvelus (Ticketmaster), Lippu.fi:s, Pohjanmaan lipputoimistos, NetTickets och Tikettis biljettaffärer.

Arbetsgivare – Främja era anställdas välmående

Du kan stödja motions- och kulturhobbyer med Tyky-Online eller med våra motions- och kultursedlar (Tyky och Tyky+) som vi har utvecklat sedan 2005. Våra betalningsprodukter tjänar redan hundratusentals människor runtom i Finland. Tyky-beställningar kan göras här.

Serviceproducent – Fler kunder med Tyky-betalningsmedel

Är du intresserad av att marknadsföra ert företags tjänster till finländska arbetstagare? Kom med i Tyky-nätverket som omfattar hela Finland! 5 000 arbetsgivare i Finland erbjuder sin personal Tyky-betalningsmedel Dessa anställda söker efter rekreationsmöjligheter där man kan betala med sin Tyky-förmån.