Kulttuuri & liikunta

Kulttuuri- ja liikuntaetu on Suomen suosituin henkilöstöetu. Yli 90% työnantajista tarjoaa edun henkilöstölleen.

Kulttuuri- ja liikuntaetu on Suomen suosituin henkilöstöetu. Yli 90% työnantajista tarjoaa edun henkilöstölleen. Etu on verovapaa sekä työntekijälle että työnantajalle, ja edun kulut voi vähentää täysimääräisesti omassa kirjanpidossa.
Kulttuuri- ja liikuntaetua saa kahdessa suositussa muodossa: perinteisellä Tyky-setelillä ja Epassi-mobiilimaksuina.

Tyky+ -kulttuuri- ja liikuntaseteli:

Täytä tilauslomake, setelit ja lasku lähetetään samanaikaisesti ilman rekisteröintejä tai ennakkomaksuja. 8 000 palveluntarjoajaa ympäri Suomen vastaanottaa Tyky-seteleitä. Setelit ovat aina 4 euron arvoisia ja ne käyvät maksuna harrasteista koko arvostaan. Etu on työntekijälle henkilökohtainen ja edistää valinnanvapautta: työntekijäsi päättää harrastuksensa ajan ja paikan. Kuntokeskukset, uimahallit, elokuvateatterit, konsertit – lajeja ja harrasteita on lukemattomia!

Epassi Kulttuuri ja Liikunta:

Suomen ensimmäinen henkilöstöedun mobiili maksuväline, jolla voit harrastaa 10 000 liikunta- ja kulttuuripaikassa ympäri Suomen. Epassilla tarjoat henkilöstöedun ilman prepaid-ominaisuuksia, suuria ennakkomaksuja ja jakelua. Automatisoitu maksuliikenne, kevyt hallinnointi ja reaaliaikainen raportointi. Työntekijän saaman edun käyttökustannus perustuu todelliseen käyttöön. Kansalaisopistojen kurssit, laskettelukeskukset, urheiluseurojen ja tapahtumien maksut sekä monipuoliset kulttuuririennot ajasta ja paikasta riippumatta.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje