Seteleiden käsittelyohjeet työnantajalle

Ohjeet työnantajalle Tyky-Kuntosetelin ja Tyky-Kuntoseteli+:n jakamiseen.

Käsittelyohjeet työnantajalle

Seteleiden luovuttaminen

Käyttäjän nimi tulee olla selkeästi kirjoitettuna seteliin ennen käyttöönottoa. Työntekijä voi kirjoittaa nimensä seteliin saadessaan setelit työnantajalta tai työnantaja voi nimetä setelit työntekijöiden puolesta kirjoittamalla tai leimaamalla.

Tyky-setelit ovat työnantajan työntekijälle tarjoama henkilökohtainen etu, joten seteleitä ei saa antaa käytettäväksi esim. perheenjäsenille. Setelien käyttäjille informoidaan, että henkilöllisyys voidaan tarvittaessa tarkistaa.

Maksutilanne

Käyttöpaikka tarkistaa seteleistä voimassaolon, nimeämisen ja mitätöi setelin. Seteleitä ei vaihdeta rahaksi eikä niistä saa antaa maksutilanteessa vaihtorahaa takaisin. Seteleillä voidaan käyttää kerralla useampia tai asiakas voi maksaa ylimenevän osuuden rahalla itse.

Henkilöllisyys tarkistetaan pistokokein ja tarvittaessa tarkistetaan sarjanumero Tyky-seteliltä. Erääntyneitä tai nimettömiä seteleitä ei voida hyväksyä maksuvälineeksi.

Kohdentamiskaavake

Työnantajat saavat tilausvahvistuksen yhteydessä kohdentamiskaavakkeen, jolla setelisarjat voidaan kohdentaa työntekijöittäin. Kaavake toimii seteleiden jakamisen ja kirjanpidon apuna.

Koontilista

Koontilista on hyvä apuväline tilausta tehdessä, jos työnantajalla on useita toimipisteitä ja lasku toimitetaan eri osoitteeseen kuin setelit. Koontilista toimitetaan pyydettäessä.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje