Hyvinvointi

Hierontaan, hammaslääkäriin, fysikaalisiin hoitoihin. Työnantaja päättää, mitä palveluita henkilöstö voi edullaan käyttää.

Hierontaan, hammaslääkäriin, fysikaalisiin hoitoihin. Työnantaja päättää, mitä palveluita henkilöstö voi edullaan käyttää. Verovapaa hyvinvointietu on lounasedun ohella Suomen nopeimmin yleistyvä työnantajien tarjoama henkilöstöetu. Varmista henkilöstösi hyvinvointi markkinoiden monipuolisimmalla etuvalikoimalla.

Epassi Hyvinvointi on henkilöstöetu työnantajan tukemiin verottomiin työterveyshuollon ulkopuolisiin palveluihin. Epassilla tarjoat edun ilman palveluntuottajien laskutusrumbaa kuittausvihkoineen ja hierontamaksuvälineitä. Työnantaja pystyy reaaliaikaisesti seuraamaan käyttötilastoja verkkopalvelussa, mutta Epassin käyttäjän henkilökohtaiset tiedot pysyvät varmassa turvassa. Epassi Hyvinvointi toimii samalla periaatteella kuin kaikki muutkin Epassi-etumme: kustannukset perustuvat aina Epassin toteutuneeseen käyttöön.

Epassiin voit yhdistää yhteen mobiiliin monilompakkoon kaikki työnantajan valitsemat edut. Työnantajalla voi olla esimerkiksi lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut kätevästi kännykässä. Verottajan ohjeita noudatetaan automaattisesti.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje