Tyky osaksi ePassia: valikoimamme laajentuu

Tyky-maksuvälineet osaksi ePassia. Tuttujen Tykyjen lisäksi maksuväline-valikoima täydentyy Lounaalla, Hyvinvoinnilla sekä Työmatka -eduilla

ePassi on ostanut Vaasalaisen RJ-Kuntoiluseteli Oy:n koko osakekannan ja henkilöstöetujen maksuvälineiden Tyky-seteli- ja Tyky-Online -liiketoiminnan. Kaupan myötä suomalainen ePassi vahvistaa asemiaan Pohjoismaiden markkinajohtajana henkilöstöetujen mobiilimaksuvälineissä. Yrityksillä on tuhansia asiakkaita aina Suomen suurimmista työnantajista pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. RJ-Kuntoiluseteli Oy Y-tunnuksineen jatkuu entiseen tapaan palvellen nykyisiä ja uusia asiakkaita.

ePassin toimitusjohtaja Risto Virkkalan mukaan yhtiö näkee mahdollisuuden hakea merkittävää kasvua kotimaan markkinoilta Tykyä laajemmalla palvelutarjonnalla. ”Erityisesti ePassi Lounas -maksuväline kiinnostaa Tykyn nykyistä asiakaskuntaa ja siinä näemme huiman kasvupotentiaalin. Vaasasta käsin operointi tuo ePassille erittäin mielenkiintoisen uuden kohderyhmän. Tyky on hyvin hoidettu, terve ja kannattava yritys ja siksi päätös yrityskaupasta oli helppo”, toteaa Virkkala.

Vuodesta 2005 alalla toiminut Tyky-maksuvälineet on oman maantieteellisen alueensa markkinajohtaja ja nyt laajeneva palvelutarjonta vastaa alueiden työnantajien kysyntään. ”Palvelujen laajentuessa nykyinen asiakaskuntamme saa paljon tapetilla olleet lounas- ja hyvinvointipalveluiden maksuvälineet yhdessä paketissa ePassin liikunnan ja kulttuurin kanssa.” toteaa Tykyn kehitysjohtaja Antti-Pekka Seikkula tyytyväisenä. ”Nyt oli mielestämme optimaalinen aika tehdä strategiamme mukainen kasvuloikka isomman kumppanin kanssa, sekä meidän vanhojen omistajien että asiakkaidemme kannalta.” Seikkula jatkaa.

Jatkossa voi Tyky-maksuvälineet osana ePassia vastata paremmin asiakkailtaan saamiin toiveisiin aiempaa laajemmasta maksuvälinevalikoimasta. Tyky-asiakkaat voivat hankkia tutulta toimittajalta liikunnan ja kulttuurin ohella muitakin verotuettuja henkilöstöetujen maksuvälineitä, joita ovat Lounas, Hyvinvointi (esim. hieronta) sekä Työmatka-edut.

Tyky -tuotteet jatkavat toistaiseksi omina tuotemerkkeinä ja palveluina, eikä järjestelyllä ole vaikutusta asiakkaiden ja käyttöpaikkojen käytäntöihin maksuvälineiden osalta. Yrityskaupan myötä saavat Tykyillä ja ePassilla maksavat asiakkaat jatkossa käyttöönsä entistä monipuolisemman käyttökohdeverkoston.

ePassi Payments Oy on perustettu vuonna 2007. Se kuuluu suomalaiseen Tech Consulting Group TCG Oy -konserniin.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje