Tyky-Online

Turvallinen ja helppokäyttöinen sähköinen maksutapa.

Kiinnostuitko henkilöstöedun järjestämisestä sähköisesti, hallintoa keventäen ja niin, että kustannukset perustuvat etujen todelliseen käyttöön?

Tarjoamme emoyhtiömme ePassin kätevän monilompakkoratkaisun henkilöstöetuihin.

Valikoimassa liikunta-, kulttuuri-, lounas-, hyvinvointi- sekä työmatkaedut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tutustu: www.epassi.fi

____________________________________________

Tyky-Online – Liikunnan ja kulttuurin tukemiseen

Tyky-Online sopii työnantajille, jotka haluavat välttää maksuvälineen manuaalista käsittelyä ja hallinnoida henkilöstöetuaan sähköisesti. Työntekijöille Tyky-Online tarjoaa joustavan tavan edun säilyttämiseen ja käyttöön sekä uusia vaihtoehtoja omien harrasteiden seuraamiseen.

Tyky-Online kehitettiin yhteistyössä työnantajien, edunsaajien sekä liikunta- ja kulttuuripaikkojen kanssa. Tyky-Online on sähköinen ja mobiilimaksutapa, joka ei kuitenkaan pakkosähköistä edunsaajaa. Tyky-Online tuli markkinoille vuonna 2011 ja on kasvattanut suosiotaan voimakkaasti.

Tyky-Onlineen kirjautuminen ›

Näin Tyky-Online toimii

Käyttöönottovaiheessa työnantajan edunsaajien tiedot viedään Tyky-Online-verkkopalveluun ja valitaan harrastussaldon lataaminen joko tilauseräkohtaisena tai käytönmukaisena jälkilaskutuksena ilman ennakkomaksuja. Työntekijöille toimitetaan tämän jälkeen sähköinen arvoseteli sähköpostitse ja tekstiviestitse. Käyttäjä voi itse päättää, säilyttääkö seteliään esimerkiksi kuvana kännykässä tai tulostettuna. Näin arvoseteli on aina mukana. Työntekijöiden minimitiedot edun toimitusta varten ovat; etunimet, sukunimi, sähköpostiosoite. Jos työnantajalla ei ole näitä tietoja omissa järjestelmissään tai työnantaja haluaa muuten osallistaa henkilöstöä, perustamme teille maksutta ilmoitautumispalvelun, jolla keräät kätevästi edunsaajien ilmoittautumistiedot ja etu tarjotaan heille, jotka sen haluavat.

Kun seteliä veloitetaan käyttöpaikassa, työntekijän harrastussaldosta vähennetään sentilleen oikea summa. Työntekijät voivat seurata omaa saldoaan sekä käyttöhistoriaansa. Työnantaja voi monipuolisin raportein seurata edun käyttöä ja kustannuksia. Käyttöpaikoissa vastaanotetut maksut tilitetään käyttöpaikoille automaattisesti.

Turvallisuus ennen kaikkea

Työnantajat ja verottaja ovat yhtä mieltä siitä, että arvokas henkilöstöetu on tarkoitettu vain työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön ja työkykyä kohottaviin harrastuksiin. Joitakin liikunta- ja kulttuuriedun järjestämistapoja vaivaavat väärinkäytökset, kuten edun luovuttaminen toiselle henkilölle tai etuun kuulumattomien tuotteiden ostaminen käyttöpaikoista: nämä eivät ole Tyky-Onlinella mahdollisia. Käyttöpaikat on perehdytetty edun vastaanottoon ja mahdollisuus edunsaajan kuvalliseen tunnistautumiseen – markkinoiden ainoana maksutapana – tuo ylimääräisen turvallisuuskerroksen edun käyttöön.

Ei piilokustannuksia

Tyky-Onlinen käytöstä ei seuraa piilokustannuksia, jotka ovat tavallisia maksullisiin palvelunumeroihin perustuvissa sekä tekstiviesti-maksutavoissa. Tyky-Onlinesta ei koidu myöskään työnantajalle säännöllisiä valmistus- ja logistiikkakustannuksia, joita tulee esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun korttimaksutavoista. Tästä syystä Tyky-Online sopii erityisen hyvin myös työnantajille, joilla on paljon henkilöstön vaihtuvuutta ja myös lyhyempiä työsuhteita. Kadonneen arvosetelin voi uusia ilmaiseksi milloin tahansa.

Vertaile Tyky-maksuvälineitä

Tyky Tyky+ Tyky-Online
Nimellisarvot 2 € ja 4 € 2 € ja 4 € Veloitus tasarahalla
Minimitilausmäärä 20 € 20 € 1 €
Toimituskulut alk. 19 €/tilaus alk. 19 €/tilaus
Tuen maksimimäärä 400 €/hlö/vuosi 400 €/hlö/vuosi 400 €/hlö/vuosi
Maksuehto 7, 14 tai 21 vrk netto 7, 14 tai 21 vrk netto Tilauseräkohtainen 7-21 vrk netto tai käytönmukainen jälkilaskutus 7-14 vrk netto
Mahdollisuus jälkilaskutukseen x
Käy liikuntaan x x x
Käy kulttuuriin x x (työnantaja voi halutessaan rajata pois)
Kuvallinen tunnistautuminen x
Käyttöturvallisuus pistokokeilla x x x
Käytönmukainen jälkilaskutus x

Ei ennakkomaksuja. Vain toteutuneet käyttösaldot laskutetaan. Käyttämättömästä edusta ei kustannuksia.

Tilauseräkohtainen laskutus x
Voimassaoloaika Tilaushetkestä riippuen 15-27 kk Tilaushetkestä riippuen 15-27 kk Käytönmukainen jälkilaskutus: työnantajan päätettävissä (esim. vuoden loppuun)

Tilauseräkohtainen laskutus: 2 vuotta tilauksesta

Fyysinen maksuväline x x
Automatisoitu edun jakaminen henkilöstölle x

Työnantaja, kiinnostuitko? Ota yhteys asiakaspäällikköömme:

Miikka Melantie
Puh. +358 20 735 1796
E-mail: etunimi.sukunimi@tyky.fi

Tyky-Onlineen kirjautuminen ›

Neljä hyvää syytä valita Tyky-Online

Reaaliaikaisuus

Edut toimitetaan kaikille samanaikaisesti. Maksut veloitetaan työntekijän harrastussaldosta heti.

Turvallisuus

Etu on henkilökohtainen ja kohdennettu. Ainoa maksutapa, jossa kuvallinen tunnistautuminen.

Seurattavuus

Kattavat raportit edun käytöstä niin työnantajalle kuin työntekijällekin.

Aina mukana

Edun voi säilyttää kännykässä, sähköpostissa tai tulosteena. Ei edellytä appeja tai kortteja.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje