Tyky-Online

Turvallinen ja helppokäyttöinen sähköinen maksutapa.

Tyky-Online – Liikunnan ja kulttuurin tukemiseen

Tyky-Online sopii työnantajille, jotka haluavat välttää maksuvälineen manuaalista käsittelyä ja hallinnoida henkilöstöetuaan sähköisesti. Työntekijöille Tyky-Online tarjoaa joustavan tavan edun säilyttämiseen ja käyttöön sekä uusia vaihtoehtoja omien harrasteiden seuraamiseen.

Tyky-Online kehitettiin yhteistyössä työnantajien, edunsaajien sekä liikunta- ja kulttuuripaikkojen kanssa. Tyky-Online on sähköinen ja mobiilimaksutapa, joka ei kuitenkaan pakkosähköistä edunsaajaa. Tyky-Online tuli markkinoille vuonna 2011 ja on kasvattanut suosiotaan voimakkaasti.

Tyky-Online järjestelmä ›

Näin Tyky-Online toimii

Käyttöönottovaiheessa työnantaja syöttää Tyky-Online-verkkopalveluun työntekijöiden tiedot ja valitsee harrastussaldon lataamisen joko tilauseräkohtaisena tai käytönmukaisena jälkilaskutuksena ilman ennakkomaksuja. Työntekijöille toimitetaan tämän jälkeen sähköinen arvoseteli sähköpostitse ja tekstiviestitse. Käyttäjä voi itse päättää, säilyttääkö seteliään esimerkiksi kuvana kännykässä tai paperille tulostettuna. Näin arvoseteli on aina mukana.

Kun seteliä veloitetaan käyttöpaikassa, työntekijän harrastussaldosta vähennetään sentilleen oikea summa. Työntekijät voivat seurata omaa saldoaan sekä käyttöhistoriaansa. Työnantaja voivat monipuolisin raportein seurata edun käyttöä ja kustannuksia. Käyttöpaikoissa vastaanotetut maksut tilitetään käyttöpaikoille automaattisesti.

Turvallisuus ennen kaikkea

Työnantajat ja verottaja ovat yhtä mieltä siitä, että arvokas henkilöstöetu on tarkoitettu vain työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön ja työkykyä kohottaviin harrastuksiin. Joitakin liikunta- ja kulttuuriedun järjestämistapoja vaivaavat väärinkäytökset, kuten edun luovuttaminen toiselle henkilölle tai etuun kuulumattomien tuotteiden ostaminen käyttöpaikoista: nämä eivät ole Tyky-Onlinella mahdollisia. Käyttöpaikat on perehdytetty edun vastaanottoon ja mahdollisuus edunsaajan kuvalliseen tunnistautumiseen – markkinoiden ainoana maksutapana – tuo ylimääräisen turvallisuuskerroksen edun käyttöön.

Ei piilokustannuksia

Tyky-Onlinen käytöstä ei seuraa piilokustannuksia, jotka ovat tavallisia maksullisiin palvelunumeroihin perustuvissa maksutavoissa. Kadonneen arvosetelin voi uusia ilmaiseksi milloin tahansa.

Vertaile Tyky-maksuvälineitä

Tyky-Kuntoseteli Tyky-Kuntoseteli+ Tyky-Online
Nimellisarvot 2 € ja 4 € 2 € ja 4 € Veloitus tasarahalla
Minimitilausmäärä 20 € 20 € 1 €
Toimituskulut alk. 19 €/tilaus alk. 19 €/tilaus
Tuen maksimimäärä 400 €/hlö/vuosi 400 €/hlö/vuosi 400 €/hlö/vuosi
Maksuehto 7, 14 tai 21 vrk netto 7, 14 tai 21 vrk netto Tilauseräkohtainen 7-21 vrk netto tai käytönmukainen jälkilaskutus 7-14 vrk netto
Mahdollisuus jälkilaskutukseen x
Käy liikuntaan x x x
Käy kulttuuriin x x (työnantaja voi halutessaan rajata pois)
Kuvallinen tunnistautuminen x
Käyttöturvallisuus pistokokeilla x x x
Käytönmukaisen jälkilaskutuksen komissio 7,50 %
Tilauseräkohtaisen laskutuksen komissio 4,90 %
Voimassaoloaika Tilaushetkestä riippuen 15-27 kk Tilaushetkestä riippuen 15-27 kk Käytönmukainen jälkilaskutus: työnantajan päätettävissä (esim. vuoden loppuun)

Tilauseräkohtainen laskutus: 2 vuotta tilauksesta

Fyysinen maksuväline x x
Automatisoitu edun jakaminen henkilöstölle x

Tyky-Online järjestelmä ›

Neljä hyvää syytä valita Tyky-Online

icon-bell
Reaaliaikaisuus

Maksut veloitetaan työntekijän harrastussaldosta heti.

icon-bell
Turvallisuus

Markkinoiden ainoa maksutapa, jossa kuvallinen tunnistautuminen.

icon-bell
Seurattavuus

Kattavat raportit edun käytöstä niin työnantajalle kuin työntekijällekin.

icon-bell
Aina mukana

Arvosetelin voi säilyttää kännykässä, sähköpostissa tai tulosteena.