Vauhtisammakko Oy

Sirkkalankatu 13, 20500 Turku

Yhteystiedot

Sirkkalankatu 13, 20500 Turku
Soita: 041-5024078

Palvelut

Käyttökohteet
henkilökohtainen ohjaus / personal training juoksu / running kuntosali / gyms liikunta / sports muu / other ulkoliikunta / outdoor sports
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Vauhtisammakko on vuonna 2003 perustettu liikuntapalveluyritys, mikä tarjoaa laajasti valmennusta ja palveluita kaiken kuntoisille juoksijoille ja kuntoilijoille sekä kaikille liikunnallisista elämäntavoista kiinnostuneille.👟

⏰Valmennuksiin kuuluu ryhmäliikunta, verkkovalmennus, yritysvalmennus, RunFrog-juoksusovellus, yksilövalmennus, jooga, luennointi, kahvakuula- ja kehonpainotreenit, inbody-kehonkoostumusmittaus, personal trainer-palvelut sekä yritysjuoksukoulut.

🔎Toimialue: Vauhtisammakko toimii paikan päällä Turussa, Helsingissä, Espoossa ja Tampereella. Sopimuksesta voimme tulla myös paikkakunnallesi.

💡Vuoden 2023 agenda:

Vuonna 2023 Vauhtisammakko juhlii 20- vuotista taivaltaan ja vuoden 2023 agenda Vauhtisammakolla on päästä liikuttamaan yhä useampaa suomalaista yritystä. Hyvinvoinnin- ja liikunnan tukeminen tulee ilman muuta olla osana hyvän työpaikan ihanteita ja vaatimuksia.
Pyydä tarjousta työpaikkaliikuntaan jo tänään!

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje