Trainium

Trollbergsvägen 10, 10600 Ekenäs Tammisaari

Yhteystiedot

Trollbergsvägen 10, 10600 Ekenäs Tammisaari
Soita: 044-2382706

Palvelut

Käyttökohteet
henkilökohtainen ohjaus / personal training kuntosali / gyms ulkoliikunta / outdoor sports ryhmäliikunta / group training
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Trainium är ett tränings- och hälsocenter som erbjuder dig mera än bara ett gym. Hos oss kan du träna på egen hand eller tillsammans med någon av våra personliga tränare i vårt funktionella gym, eller i grupp, såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper till med kostrådgivning, rehabilitering, livsstilsförändringar och motivation samt handleder också idrottare för grenspecifik styrke- och löpträning.

Trainium on Harjoittelu- ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa enemmän kuin pelkkää kuntosalia. Meillä voit harjoitella itseksesi tai yhdessä Personal Traineriemme kanssa toiminnallisessa kuntosalissamme. Sinulla on myös mahdollisuus harjoitella ryhmässä sekä sisällä että ulkona. Autamme ja motivoimme sinua ruokavalioon liittyvissä kysymyksissä, kuntoutuksessa, elämäntapamuutoksissa sekä ohjaamme voima- ja juoksuharjoittelua eri urheilulajeissa.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje