Tavinsulka – Elämyksiä luonnossa

Taulumäentie 47, 40200 Jyväskylä

Yhteystiedot

Taulumäentie 47, 40200 Jyväskylä
Soita: 0400899280

Palvelut

Käyttökohteet
liikunta / sports melonta / canoeing ulkoliikunta / outdoor sports
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Tavinsulka on avovesiaktiviteetteihin ja luonnossa liikkumiseen erikoistunut palvelujen kehittäjä. Tarjoamme lukuisia erilaisia aktiviteetteja kanooteilla, kajakeilla ja SUP-laudoilla, valmiista retkeilyvaihtoehdoista räätälöityihin ohjelmapaketteihin, unohtamatta vapaa-ajan melontamahdollisuksia. Toimintakeskus Jyväskylän Kivelänrannassa (Taulumäentie 47). Ohjelmavalikoimassa omatoimisia ja ohjattuja retkiä,koulutuksia, kursseja, vapaa-ajan toimintaa, urheiluvalmennusta, TYHY-ohjelmia.Me Tavinsulalla kunnioitamme luontoa ja sen moninaisuutta ja haluamme varmistaa myös sen säilyvyyden tulevaisuudessa. Siksi Tavinsulalla noudatamme Metsähallituksen kestävän luontomatkailun periaatteita ja jaamme tietoutta niistä myös asiakkaillemme. Kannustamme kaikkia lähtemään rohkeasti vesille, vaikka aiempaa kokemusta melomisesta ei olisikaan. Henkilökuntamme opastaa välineiden käytössä ja antaa reittisuosituksia ennen lähtöä.

>>> ENGLISH <<<
Open aquatic sport and leisure services with canoes, kayaks and SUP boards. Service Centre is at Kivelänranta (Taulumäentie 47) in Jyväskylä . Palette of programmes are self-guided and guided tours, courses, coaching, and wellbeing services.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje