Surf House Helsinki

Mall of Tripla P4, Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki

Yhteystiedot

Mall of Tripla P4, Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
Soita: 040-147 3367

Palvelut

Käyttökohteet
surffaus / surfing liikunta / sports
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Surf Housessa joka päivä on täydellinen kesäpäivä: tasainen +27 lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton kylmästä ja arjesta. Halusitpa surffata, rentoutua, syödä, juhlia tai viettää kivan kesäpäivän lasten kanssa, Surf House ei jätä ketään kylmäksi.

Sisäsurffaus on sisätiloissa harrastettava vesiurheilulaji, joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin! Sinun ei tarvitse olla uimataitoinen hypätäksesi FlowRiderin aallon harjalle ja sisäsurffaamisen saloihin. Riittää, että on intoa oppia laji. Etenkin aloittelijoille suositellaan niin sanottua ‘bodyboardingia’, jossa laudan päällä ollaan vatsallaan. Hurjapäille sopii taas seisten ohjattava ‘flowboard’.

Kuka tahansa voi ryhtyä sisäsurffaajaksi, mutta seisten surffaavan on oltava turvallisuussyistä vähintään 133 cm pitkä ja vatsallaan surffaavan 107 cm. Surf FlowRiderilla on jännittävä kokemus ikään katsomatta. Olitpa sitte vasta-alkaja tai kokenut konkari, lajiin jää koukkuun!

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje