PT Mira Heinonen / Toiminnallinen Sali Miracle

Saxbergintie 2, 63300 Alavus

Yhteystiedot

Saxbergintie 2, 63300 Alavus
Soita: 044-548 6100

Palvelut

Käyttökohteet
liikunta / sports henkilökohtainen ohjaus / personal training kuntosali / gyms hiihto / skiing juoksu / running pyöräily / cycling
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Olen Personal trainer, hyvinvointiohjaaja ja kuntosalivalmentaja (Trainer4You). Ohjeistan tarvittaessa myös mentaalista puolta (Mindfulness 8-viikon  MBSR -kurssi 2017). Oma kokemus ja elämänkoulu ohjaavat myös valmentamistani. Olen utelias ja innokas menemään välillä epämukavuusalueellekin ja kokeilemaan jotain uutta. Vahvuuksiani ovat uusien ja pysyvien terveellisten elämäntapojen ohjaaminen (painonpudotus), aloittelevan saliohjaaminen, hiihto-, (polku)juoksu-, sauvakävely- ja maastopyöräilytekniikan sekä tanssin ensiaskeleiden opettaminen. Polkujuoksu on yksi intohimoistani ja vien asiakkaitakin usein metsään, sillä metsässä voi treenata yllättävänkin monipuolisesti. Omaa läskipyörää sinulla ei tarvitse olla, jos haluat kokeilla sillä ajamista.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje