Power Body Helsinki

Eteläesplanadi 22 (Fressi24:n tiloissa), 00130 Helsinki

Yhteystiedot

Eteläesplanadi 22 (Fressi24:n tiloissa), 00130 Helsinki
Soita: 0401443008

Palvelut

Käyttökohteet
liikunta / sports Power Plate -studio
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Suomen ensimmäinen Power Plate -studio tarjoaa tehokasta, tuloksellista ja turvallista Power Plate -treeniä ammattitaitoisen ohjaajan avustuksella tavoitteistasi tai lähtötasostasi riippumatta.
Power Plate hyödyntää kehon refleksejä. Laitteessa on taso, joka värähtelee harmonisesti ja kolmiulotteisesti korkeus-, sivuttais- ja syvyyssuunnassa aktivoiden harjoitettavaan lihakseen 25-50 tahdosta riippumatonta lihassupistusta sekunnissa.

Power Plate -harjoittelu mahdollistaa kuntosaliharjoittelua vastaavat vaikutukset huomattavasti lyhyemmässä ajassa. Keskimääräinen Power Plate -treeni kestää vain 20-30 minuuttia. Power Platea hyödynnetään tehokkaasti myös venyttelyssä, liikkuvuusharjoittelussa, palautumisessa ja rentoutumisessa. Ja se sopii myös loistavaksi tueksi varsinaiselle liikuntaharrastukselle.

Tarjoamme lisäksi kuntoutusta erilaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin terveydenhoidon ammattilaisten toteuttamana (esim. välilevytyrä, polvinivelvaivat, jäätynyt olkapää, lonkkavaivat, alaselkäkipu, nivelrikko, reuma, hemiplegia, MS-tauti, Parkinsonin tauti, ALS, osteoporoosi, halvausten ja infarktien jälkeinen kuntotus, erilaisten traumojen ja leikkausten jälkeinen kuntoutuminen). Ohjaajiemme vuosikymmenten sairaanhoidollinen osaaminen takaa aina turvallisen harjoituksen. Varaa aikasi nyt!

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje