Liikuntastudio Hyvä Olo

Asematie 26, 02700 Kauniainen

Yhteystiedot

Asematie 26, 02700 Kauniainen
Soita: 0407703800

Palvelut

Käyttökohteet
liikunta / sports henkilökohtainen ohjaus / personal training jumpat / exercising kuntosali / gyms ryhmäliikunta / group training
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Liikuntastudio Hyvä Olo on juuri sitä mitä nimi kertoo, Hyvää Oloa tuottava liikunnanalan yritys – innostava, kannustava ja kaikin puolin omistautunut sinun hyvinvointiisi. Olemme matalan kynnyksen liikuntastudio, johon kaikkien on helppo tulla. Olen valinnut sinulle parhaimmat ohjaajat, jotka pitävät huolen, että saat tehokkaan ja turvallisen liikunnan sekä aina hyvän olon itsellesi. Haluamme, että tunnet meidän aidon välittämisemme sinua kohtaan – Hyvän Olon palvelut ovat tarkasti suunniteltu sinua varten.

Toimitilamme sijaitsevat Kauniaisten uimahallissa ja meiltä löydät ryhmäliikunnan, kuntosalin sekä personal trainer -palvelut. Otathan yhteyttä ja pidetään huoli, että Hyvä Olo saavuttaa niin sinut, lähimmäisesi, kuin myös yrityksesi henkilökunnan.

Liikuntastudio Hyvä Olo. Sinulle. Meille kaikille.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje