Lauritsalan Teräs

Useita eri toimipaikkoja , Lappeenranta

Yhteystiedot

Useita eri toimipaikkoja , Lappeenranta
Soita: 0400-977 498

Palvelut

Käyttökohteet
kuntonyrkkeily / fitness boxing
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Tyky-Online VAIN verkkomaksuna. Edunsaaja katso ohje omilta sivuiltasi.

Lauritsalan Teräs ry on naisten kuntonyrkkeilyyn erikoistunut urheiluseura, joka järjestää harjoituksia Lappeenrannan urheilutalolla (Pohjolankatu 29, Lappeenranta). Toivotamme tervetulleiksi kaikki naiset ikään, kuntoon tai kokemukseen katsomatta. Jokainen treenaa oman kuntonsa mukaan. Kolme treenikertaa viikossa takaa mahdollisuuden osallistua silloin kun itse haluaa. Treenejämme vetävät Suomen Nyrkkeilyliiton kouluttamat naisohjaajat vuosien kokemuksella. Salilta löytyvät seuran puolesta hanskat ja muut lajivälineet, mukaan tarvitset vain sisäliikuntavarusteet kenkineen, juomapullon ja intoa kuntoiluun.
Alkeiskursseilla opetamme lajit perusteet tehokkaasti ja turvallisesti, minkä jälkeen siirrytään aikaisemmin harrastaneiden ryhmiin. Alkeiskurssimme alkavat kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja syyskuussa.
Myös aikaisemmin kuntonyrkkeilyä harrastaneet toivotamme tervetulleiksi treenaamaan. Ota yhteyttä niin kerromme, missä ryhmässä on parhaiten tilaa.
Seuramme ei tällä hetkellä tarjoa ottelunyrkkeilyä eikä meillä ole ryhmiä miehille tai pojille.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje