Tietoiseksi Studio

Teerisuontie 8 R, 00700 Helsinki

Yhteystiedot

Teerisuontie 8 R, 00700 Helsinki
Soita: 044 978 3590

Palvelut

Käyttökohteet
ryhmäliikunta / group training liikunta / sports jooga / yoga
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Tietoiseksi Studio on pieni joogastudio Malmilla Helsingissä. Se on aurinkoisen Pekanpuiston laidalla. Tietoiseksi studio on jooga ja meditaatio studio lisäämään tietoisuutta omassa elämässä ja ennen kaikkea itsessä.

Jooga tunnit pidetään pienryhmissä. Opettaja ohjaa henkilökohtaisesti ja varmistaa, että kaikki ryhmässä tekevät jooga asanoita ja asointa rakentavia harjoitteita turvallisesti tietoisuutta lisäten. Asanoita tehdessä käytetään usein joogavälineitä tukemaan asanan tai harjoitteen tarkoitusta. Joogassa tärkeintä on läsnäolo, sisäinen prosessi ja tietoisuuden laajentuminen. Asanoita ja muita harjoitteita käytetään aina tietoisuuden lisäämiseen ja oivalluksien saamiseen. Pitkä aikainen sitoutuminen harjoitukseen tuo parhaimman tuloksen elämässä. Vähitellen Joogamatolla opitut opit kuten kehotietoisuus, mielen ja kehon tasapaino, kuuntelemisen taito ja sisäinen rauha siirtyvät arkielämään.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje