Kemijoen Kulttuurituki ry

, 96100 Rovaniemi

Yhteystiedot

, 96100 Rovaniemi
Soita: 040 7789 405

Palvelut

Käyttökohteet
kulttuuri / culture kulttuuritapahtumat / cultural events teatteri / theatre
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

V. 2017 perustettu Kemijoen Kulttuurituki ry vaalii Lapin kulttuuriperintöä kulttuurin ja taiteen avulla. Yhdistyksen päätavoite, Karvalakkiooppera, on määrä tuottaa vuonna 2020 Rovaniemelle Lapin kamariorkesterin ja Rovaniemen Teatterin yhteistyönä.
Yhdsitys tuottaa oopperan oheistapahtumina Kemijokivarren kyliin teatteriesityksiä ja näyttelyitä, joista ensimmäinen on 12.4.2019 ensi-iltansa saanut monologinäytelmä Minä ja Manueela. Näytelmää esitetään viikoilla 15 – 18 Rovaniemellä,Kemi- ja Ounasjokivarren kylissä ja Tervolassa.
Minä ja Manueela -näytelmän ovat käsikirjoittaneet Olli Tiuraniemi ja kirjailija, dramaturgi Sami Parkkinen, ohjauksesta vastaa käsikirjoittaja, ohjaaja Heikki Huttu-Hiltunen ja näytelmän esittää näyttelijä Hannu Friman. Mukana näytelmässä on Lapin kamariorkesterin muusikko Juuli Holma, joka säestää esitystä sellolla. Näytelmän valo- ja ääniajot tekee Hare Tuohimaa.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje