Karu Lodge

Yli-Luostontie 358, 99555 Luosto

Yhteystiedot

Yli-Luostontie 358, 99555 Luosto
Soita: 0407453766

Palvelut

Käyttökohteet
avantouinti / ice swimming jooga / yoga liikunta / sports Liikuntaelämykset lumikenkäily pyöräily / cycling ulkoliikunta / outdoor sports
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Karussa pääset pulahtamaan virkistävään avantoon, lempeisiin savusaunalöylyihin, ja osallistumaan aktiivisiin retriitteihin, jotka koostuvat aina lempeästä joogasta sykettä nostattaviin maastopyöräilyretkiin ja moneen muuhun toimintaan siltä väliltä.

Karu Lodge sijaitsee keskellä Lappia, Sodankylän kunnassa, lähellä Luostoa ja Pyhätunturia. Karu on idyllinen hyvän olon matkailukeskus, jossa pääset nauttimaan löylyistä Suomen parhaaksikin savusaunaksi tituleeratussa Savusauna Sudessa, sekä pulahtamaan virkistävään avantoon joko saunomisen lomassa tai ilman saunaa. Lammen vesi tulee hetteestä, joten pulahdus on lähes yhtä raikas niin talvella kuin kesälläkin.

Karussa järjestetään myös retriittejä, jotka koostuvat eri aktiviteeteista aina joogasta maastopyöräilyyn ja lumikenkäilyyn, sekä savusaunalöylyistä äänimaljarentoutuksiin. Retriitteihin sisältyy myös majoitus laadukkaassa majoitusrakennus Tervakossa, sekä kaikki ruokailut aina aamupaloista illallisiin.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje