HYPE Center

Pellavapolku 1, 06450 Porvoo

Yhteystiedot

Pellavapolku 1, 06450 Porvoo
Soita: 0400 862 842

Palvelut

Käyttökohteet
liikunta / sports henkilökohtainen ohjaus / personal training kuntosali / gyms ryhmäliikunta / group training yksilö- ja ryhmävalmennus
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

HYPE Center on Porvoossa aukeava hyvinvointikeskus. Eestinmäen ainut kuntosali, joka tarjoaa liikunta- ja hierontapalveluita, ravinto-ohjeistusta sekä lastenohjausta. Matalan kynnyksen kuntosali sisältää tyypillisimpiä kuntosalilaitteita sekä vapaapainot ja ryhmäliikuntatilan.

Lisäksi tiloissa toimii kaksi hierojaa sekä HUMPLA-parkki, josta löytyy omatoimisen leikkipaikan lisäksi myös ohjattuja tunteja lapsille. HYPE Centerin kohderyhmään kuuluvat tavalliset kunto- ja terveysliikkujat, ikää ja kuntoa määrittelemättä. HYPE Center on paras paikka aloittaa liikunnan harrastaminen!

HYPE Centeriin on tarkoitus muodostaa helposti lähestyttävä yhteisö ja ryhmähenki, jotta treenaaminen on stressitöntä ja hauskaa. Liikunta kuuluu kaikille!

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje