Fightermoves liikuntapalvelut Oy

Useita eri toimipisteitä Oulun alueella, 90100 Oulu

Yhteystiedot

Useita eri toimipisteitä Oulun alueella, 90100 Oulu
Soita: 0503722876

Palvelut

Käyttökohteet
muu / other kuntonyrkkeily / fitness boxing yksilö- ja ryhmävalmennus Thainyrkkeily Potkunyrkkeily liikunta / sports kamppailulajit / martial arts
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Ryhmäliikuntapalvelut ja henkilökohtainen valmennus Oulun alueella. Suositut työyhteisöjen virkistäytymispäivät varattavissa haluamallanne teemalla. Itsepuolustus, naisten itsepuolustus, ju-jitsu, Defcon, Krav Maga, potkunyrkkeily, thainyrkkeily, kuntonyrkkeily, kuntothai, kuntopotkis ja kamppailijan toiminnallinen harjoittelu. Voimme myös suunnitella juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Kamppailu yhdistää ja liikuntatuokio on oiva väline ryhmäytymisessä. Erityisesti istumatyöläiselle hyvää vastapainoa, mutta myös fyysistä työtä tekevälle kuntoa kohottavia harjoitteita.

Useassa ammatissa joutuu kohtaamaan väkivaltatilanteita, jolloin itsepuolustustunnit lisäävät valmiutta vaikean asiakkaan tai yllättävän tilanteen kohtaamiseen. Tulemme pitämään liikuntatuokion valitsemaanne liikuntapaikkaan ja itsepuolustuskoulutuksen järjestäminen autenttisessa ympäristössä on myös mahdollista.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje