EasyFit Kemi

Valtakatu 7-9, 94100 Kemi

Yhteystiedot

Valtakatu 7-9, 94100 Kemi

Palvelut

Käyttökohteet
henkilökohtainen ohjaus / personal training kuntosali / gyms ryhmäliikunta / group training
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskus

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista ja päivittäin runsaan valikoiman non-stop ryhmäliikuntatunteja.

MITEN PÄÄSEN EASYFITIN ASIAKKAAKSI?
Voit tehdä palvelusopimuksen kätevästi verkkokaupassa. Löydät myös sopimusehtomme sieltä. Voit valita kahdesta asiakkuudesta:

– yhden keskuksen asiakkuus 29,90 €/kk
– kaikkien Suomen EasyFit-keskusten asiakkuus 39,90 €/kk

Sopimuksen aktivointi- eli aloitusmaksu on normaalisti 29,90 €. Sopimus tulee aina solmia verkkokaupassa. Kuukausittaiset palvelumaksut maksetaan e-laskulla. Paikan päällä voit tehdä sopimuksen asiakaspalvelusta löytyvällä tietokoneella. Muista ottaa verkkopankkitunnukset mukaasi. Hyväksymme myös liikuntasetelit, mutta ensimmäinen maksu tulee aina suorittaa verkkopankissa. Tämän jälkeen liikuntaseteleitä otetaan vastaan tuleviin maksuihin vastaanotossamme.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje