Liikuntakampanjat

Tyky-maksuvälineet innostavat liikkumaan myös erilaisten kampanjoiden kautta.

Liikunnallisista kampanjoista hyvinvointia työpaikoille

 askeleet-logo liikuttaa työyhteisöänne!

Seuraava valtakunnallinen kampanja alkaa 2.10.2017

Jotta työyhteisössä järjestettävä liikunnallisuuden kohottamiseen tähtäävä kampanja onnistuu, tulee sen olla sellainen, joka sopii kaikille. Siksi tarjoamme leikkimielisen, mutta tuloksellisen Askeleet -kävelykilpailun, johon jokainen voi osallistua lähtötasostaan riippumatta. Askeleet-kampanja on erinomainen keino lisätä työpaikan joukkuehenkeä. Askelkilpailu antaa energiaa ja voimia koko työyhteisölle. Yhdessä kannustatte toisianne liikkumaan ja tällä on myönteisiä vaikutuksia terveyteen ja yhteishenkeen.

Askeleet on erinomainen tapa lisätä tietoisuutta arkiliikunnan merkityksestä ja siitä, kuinka paljon tai vähän tulee päivän aikana liikuttua. Kampanja on hauska aktiviteetti, joka inspiroi lisäämään liikuntaa arkeen. Moni Askeleisiin osallistuva saa kampanjasta sen pienen extrapotkun, jonka tarvitsee päästäkseen liikkeelle ja pysyäkseen liikunnallisesti aktiivisempana.

 

 

Kaksi tapaa aktivoida henkilöstöä ja kohottaa ryhmähenkeä

MA11415_fyra personer i grupp1. Räätälöi yrityksellesi / työnantajallesi sopivalle ajankohdalle arkiliikuntaan kannustava kampanja. Työnantajakohtaisessa kampanjassa henkilöstö kilpailee leikkimielisessä kilpailussa tiimien välillä siitä, mikä ryhmä ottaa eniten askeleita kampanjan aikana. Kampanja kestää tyypillisesti noin kuukauden. Suurimman haasteen moni kuitenkin asettaa itselleen: on motioivaa seurata, miten pienillä arjen muutoksilla päivän kokonaisliikunnan määrä kasvaa. Asetat itse päiväkohtaisen tavoitteesi askeleiden määrälle ja usein liikunnannälkä kasvaa liikkuessa. Askeleet -kampanjoita järjestetään yrityskohtaisina työnantajille, joilla on vähintään 100 kampanjaan osallistujaa.

2. Valtakunnallinen Askeleet -kampanja on koko maan laajuinen arkiliikuntaan kannustava kampanja, jossa työyhteisöt ja vapaa-ajan porukat ottavat mittaa toisistaan kampanja-aikaisilla liikuntamäärillä. Kampanjassa kisaillaan vähintään kolmen hengen joukkueilla sekä henkilökohtaisesti että joukkuekohtaisesti noin kuukauden ajan. Kampanjaan osallistuu samanaikaisesti lukuisia työnantajia ja näiden tiimejä. Maan laajuinen kampanja järjestetään tyypillisesti kahdesti vuodessa: keväällä ja syksyllä. Seuraava kampanja on 2 – 29.10.2017!

 

Stegbox-kit-ENG-269x150px

Askeleet -kampanjan ideana on ottaa kampanja-aikana niin monta askelta kuin mahdollista työ- ja vapaa-ajalla askelmittaria apuna käyttäen. Myös muu liikuntasuoritus, kuten pyöräily kelpaa askeleiksi. Osallistuja kirjaa ottamansa askeleet ylös henkilökohtaiselle verkkosivulle, josta hän voi seurata edistymistään ja tuloksiaan.

Starttipakettiin sisältyy laadukas Silva Professional -askelmittari, joka laskee askeleet, mittaa matkat, kalorit, vauhdin ja aktiviteetin keston.

 

Verkkosivustolla on erilaisia toimintoja, jotka tekevät mahdolliseksi sen, että kilpailu on kaikille motivoiva. Jokainen osallistuja kisailee omista lähtökohdistaan riippumatta aikaisemmasta liikuntamäärästä. Tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden lisätä omaa hyvinvointia ja vahvistaa työntekijöiden joukkuehenkeä.


Jos haluat kerätä joukkueen ja osallistua valtakunnalliseen Askeleet -kampanjaan, ilmoita tiimisi täällä: www.steg.fi/

Jos haluat räätälöidä työnantajallesi oman suljetun yrityskohtaisen kampanjan haluamananne aikana, ota yhteys: askeleet @ tyky.fi

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje