Keitä olemme

Tykyllä on jo yli 10 vuoden kokemus suomalaisten työhyvinvoinnin kehittämisestä.

Tyky-maksuvälineet | RJ-Kuntoiluseteli Oy (1965186-6) liikkeelle laskee ja kehittää työntekijöiden käyttöön tarkoitettuja kohdennettuja verotuettuja maksuvälineitä. Olemme suomalainen yritys, joka toimii ympäri maan. Tyky-maksuvälineiden asiakkaita eri kokoiset työnantajayritykset ja julkiset tahot. Sopimuskumppaneinamme on tuhansia liikunta- ja kulttuuripalveluntarjoajia ympäri Suomen. Syksyllä 2017 monipuolistui maksuvälinevalikoimamme entisestään, kun Tyky-maksuvälineet yhdistyi Pohjoismaiden markkinajohtaja ePassiin. Yrityksen ja sen emoyhtiön asiakkaina on lähes 6000 työnantajaa, jotka työllistävät yhteensä yli 800 000 suomalaista työikäistä.

 • Yritys: RJ-Kuntoiluseteli Oy
 • Perustettu: 2005
 • Toimitusjohtaja: Pekka Rantala
 • Toimiala: Verovapaiden henkilöstöetujen hallinnointi
 • Maksuvälineet, setelit: Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan) ja Tyky (liikuntaan)
 • Maksuväline, mobiili: ePassi
 • Valikoimassa: Liikunta-, kulttuuri-, lounas-, hyvinvointi- ja työmatkaedut
 • Liikevaihto: 10 MEUR (v. 2016)
 • Taustayhtiö: ePassi Payments Oy
 • Kotisivut: www.tyky.fi  www.epassi.fi
 • Facebook: www.facebook.com/tykykuntoseteli

Tyky-maksuvälineiden suunnittelu aloitettiin vuonna 2004. Ensimmäisenä tavoitteenamme oli kohtuullistaa käyttöpaikoilta perittävää provisiota, ja sittemmin olemme osallistuneet merkittävästi suomalaisen arvoseteli- ja henkilöstöetujärjestelmän kehitykseen.

Tyky-Kuntoseteli+ oli Suomen ensimmäinen kulttuurin ja liikunnan yhdistelmäseteli, joka lanseerattiin suomalaisten työikäisten käyttöön 1.1.2009. Tuohon asti vain liikunnan tukeminen oli ollut verovapaata henkilöstön omaehtoisen harrastamisen tukemista. RJ-Kuntoiluseteli Oy ajoi kulttuurin verovapautta seteliedun piiriin ja osallistui Opetusministeriön asettaman selvitystyöryhmän tehtävään antamalla lausunnon kulttuurin verovapauden puolesta vuonna 2008. Kulttuurin tukeminen verovapaasti hyväksyttiin edun piiriin vuodesta 2009 alkaen ja Suomen ensimmäinen kulttuurin ja liikunnan yhdistelmämaksuväline, Tyky-Kuntoseteli+, oli syntynyt. Sittemmin Tyky-Kuntoseteli+ tunnetaan nimellä Tyky+. Mobiilimaksuväline Tyky-Online lanseerattiin vuonna 2011.

Lokakuussa 2017 tuli RJ-Kuntoiluseteli Oy:stä osa Tech Consulting Groupia, kun ePassi Payments Oy osti RJ-Kuntoiluseteli Oy:n osakekannan. Yrityksen ja sen emoyhtiön asiakkaina on lähes 6000 työnantajaa, jotka työllistävät yhteensä yli 800 000 suomalaista työikäistä. Asiakkainamme on niin pörssiyrityksiä, sairaanhoitopiirejä, kuntia kuin PK-yrityksiäkin. Toimitamme asiakkaille siis Tyky-maksuvälineiden ohella myös ePassi -maksuvälineitä eri henkilöstöetujen helppoon ja kustannustehokkaaseen hallinnointiin.

Näin Tyky on kasvanut

kuvitus-tykyn-historia

Kaipaako yrityksesi apua henkilöstöetujen tarjoamisessa ja helpossa hallinnoinnissa? Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje