Keitä olemme

Tykyllä on jo yli 10 vuoden kokemus suomalaisten työhyvinvoinnin kehittämisestä.

Tyky-maksuvälineet | RJ-Kuntoiluseteli Oy (1965186-6) liikkeelle laskee työntekijöiden käyttöön tarkoitettuja kohdennettuja verotuettuja maksuvälineitä. Olemme suomalainen 2005 perustettu yritys, joka toimii ympäri maan. Tyky-maksuvälineiden asiakkaita eri kokoiset työnantajayritykset ja julkiset tahot. Sopimuskumppaneinamme on tuhansia liikunta- ja kulttuuripalveluntarjoajia ympäri Suomen.

Lokakuussa 2017  RJ-Kuntoiluseteli Oy:stä tuli osa Tech Consulting Groupia, kun ePassi Payments Oy osti RJ-Kuntoiluseteli Oy:n osakekannan. Yrityksen ja sen emoyhtiön asiakkaina on 8 000 työnantajaa, jotka työllistävät yhteensä yli 800 000 suomalaista työikäistä. Asiakkainamme on niin pörssiyrityksiä, sairaanhoitopiirejä, kuntia kuin PK-yrityksiäkin. Toimitamme asiakkaille siis Tyky-maksuvälineiden ohella myös ePassi -maksuvälineitä eri henkilöstöetujen helppoon ja kustannustehokkaaseen hallinnointiin.

  • Yritys: RJ-Kuntoiluseteli Oy
  • Perustettu: 2005
  • Toimitusjohtaja: Pekka Rantala
  • Toimiala: Verovapaiden henkilöstöetujen hallinnointi
  • Maksuvälineet, setelit: Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan) ja Tyky (liikuntaan)
  • Maksuväline, mobiili: ePassi
  • Valikoimassa: Liikunta-, kulttuuri-, lounas-, hyvinvointi- ja työmatkaedut
  • Liikevaihto: 10 MEUR (v. 2016)
  • Taustayhtiö: ePassi Payments Oy
  • Kotisivut: www.tyky.fi  www.epassi.fi

Historiaa

Alan provisioiden alentaminen
Tyky-maksuvälineiden suunnittelu aloitettiin vuonna 2004. Alalla ei ollut kilpailua ja ensimmäisenä tavoitteenamme oli kohtuullistaa käyttöpaikoilta perittävää provisiota, joka esimerkiksi liikuntapaikoilla vielä vuonna 2005 oli 8% tilityksen arvosta.

Suomen ensimmäinen liikunta & kulttuuriseteli
Tyky-Kuntoseteli+ oli Suomen ensimmäinen kulttuurin ja liikunnan yhdistelmäseteli, joka lanseerattiin suomalaisten työikäisten käyttöön 1.1.2009. Tuohon asti vain liikunnan tukeminen oli ollut verovapaata henkilöstön omaehtoisen harrastamisen tukemista. RJ-Kuntoiluseteli Oy ajoi kulttuurin verovapautta seteliedun piiriin ja osallistui Opetusministeriön asettaman selvitystyöryhmän tehtävään antamalla lausunnon kulttuurin verovapauden puolesta vuonna 2008. Kulttuurin tukeminen verovapaasti hyväksyttiin edun piiriin vuodesta 2009 alkaen ja Suomen ensimmäinen kulttuurin ja liikunnan yhdistelmämaksuväline, Tyky-Kuntoseteli+, oli syntynyt. Sittemmin Tyky-Kuntoseteli+ tunnetaan nimellä Tyky+.

 

Kaipaako yrityksesi apua henkilöstöetujen tarjoamisessa ja helpossa hallinnoinnissa? Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje