Yoga Nordic Turku

Kristiinankatu 9, 4 krs., 20100 turku

Yhteystiedot

Kristiinankatu 9, 4 krs., 20100 turku
Soita: 040-0111107

Palvelut

Käyttökohteet
jooga / yoga
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Yoga Nordic on vuonna 2004 perustettu hyvinvointiin ja joogaan keskittynyt perheyritys. Tunnetuimmat tuotteemme ovat ensimmäisenä Suomeen maahantuomamme Hot Jooga +38®, Hot Vinyasa® ja muut kuumat lajit Hot Pilates +38®, Hot Yin Jooga. Kuumien lajien lisäksi meillä on myös huoneenlämpöisiä tunteja mm. Air Jooga, Air Core, Vinyasa Flow, , perinteistä Pilatesta. Lisää tuntitarjonnastamme www.yoganordic.fi

Uusin studiomme avautui Turun Hansa korttelin kauppakeskukseen tammikuussa 2016. Kaunis ja valoinen studiomme on valloittanut Turun ja lähinalueen joogaajat tutustumaan kattavaan tarjontaamme ja nauttimaan joogasta uusissa ja nykyaikaisissa tiloissamme. Pääkaupunkiseudulla kolmessa toimipiteessä Helsingin Kaisaniemessä (Unioninkatu 39A) ja Espoon Mankkaalla (Vanha Mankkaatie 2-4) sekä Vantaan Tammisto (Hagelstamintie 32).

English: Yoga Nordic, established in 2004 is a Helsinki based yoga studio offering yoga- and Pilates classes of different styles and levels. We also have studios in Espoo, Vantaa and Turku. For more info visit our website www.yoganordic.fi or our webstore www.yogishop.fi. Lämpimästi tervetuloa !

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje