Vaasa Kundaliniyoga Center / Leila

Kalastajankatu 14, 65100 Vaasa

Yhteystiedot

Kalastajankatu 14, 65100 Vaasa
Soita: 0503003222

Palvelut

Käyttökohteet
jooga / yoga liikunta / sports
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Kundaliinijooga on muinainen, ikivanha tekniikka tasapainon luomiseksi kehoon, mieleen ja sieluun. Käytämme mudroja, katseen keskittämistä, kehon lukkoja, mantroja, hengitystekniikoita sekä kehon eri asentoja energian liikuttamiseksi kehossa ja tukkeutumien poistamiseksi kehosta.

Tekniikat ovat nopeavaikutteisia, joten tunnet joogan vaikutukset kehossasi ja mielessäsi nopeasti. Riippumatta siitä, minkälainen kehosi on, voit osallistua kundaliinijoogaan, ja vaikka sinulla olisi fyysisiä tai psyykkisiä rajoituksia, on sinun mahdollista valita jooga omaksesi.

Jatkaessasi kundaliinijoogan harjoittamista, vahvistat paitsi fyysistä kehoasi, myös kasvatat suurempaa tietoisuutta itsestäsi ja ympäristöstäsi. Jooga vaikuttaa suurelta osin mieleen, mikä antaa sinulle uuden näkökulman elämään näiden upeiden tekniikoiden ansiosta. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän iloa, vapautta,hyväksyntää, elinvoimaa ja sisäistä rauhaa. Elämästä tulee yksinkertaisesti hieman ihanampaa.

Lisäksi saat vahvan hermoston, mikä auttaa sinua selviytymään paremmin arjen stressistä ja paineista. Tulet tunne-elämältäsi vakaammaksi, kun tunnetukkeumat vapautuvat. Joogan muita yleisiä positiivisia vaikutuksia ovat parempi unen laatu, vapautuminen addiktioista ja lisääntynyt luovuus, selän, niska- ja hartiaseudun notkeutuminen.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje