Sylin hyvä

, 90570 Oulu

Yhteystiedot

, 90570 Oulu
Soita: 0440112875

Palvelut

Käyttökohteet
liikunta / sports jooga / yoga
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Liikunnalliset äitiys-, rentoutus- ja työhyvinvointipalvelut Oulussa tarjoaa kätilö-rentoutusohjaaja Tuisku Koskela. Rentoutustunnit ovat joogatyyppistä kehotietoisuutta lisäävää liikuntaa, joka rauhoittaa myös mieltä. Palveluilla on 100% tyytyväisyystakuu. Toimipaikat Oulun Limingantullissa ja keskustassa. ”Ohjattu rentoutus täydentää sopivasti omia kotiharjoituksiani. Fyysiset harjoitukset yhdessä mielikuvaharjoitusten kanssa oli toimiva kokonaisuus. Tuisku lähestyy aihetta asiakaslähtöisesti ja sovittaa harjoitukset asiakkaiden tarpeiden mukaan. Hän on kannustava ja kiinnostunut asiakkaan kokemuksesta.”

”Tunti oli lempeä ja miellyttävä. Soveltui kaikentasoisille – myös aloittelijalle, kuten itselleni soveltuva. Tunti oli todella hyvin rentouttava ja sisältö kattava.”

“Oikein hyvä tunti – auttoi mieltä ja kehoa rentoutumaan kiireisen arjen keskellä!”

“Rentoutustunti oli minulle hyväksi juuri nyt, huomasin kuinka jäykkänä kroppani oli ja nyt osaan rentouttaa itseni kotonakin.”

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje