STF-BootCamp

Sulapuronkatu 1 P 8, 33700 Tampere

Yhteystiedot

Sulapuronkatu 1 P 8, 33700 Tampere
Soita: 044-3288888

Palvelut

Käyttökohteet
ryhmäliikunta / group training henkilökohtainen ohjaus / personal training crossfit
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Tyky-Online VAIN verkkomaksuna. Edunsaaja katso ohje omilta sivuiltasi.

STF-BootCamp on intiimi toiminnallisen harjoittelun kuntosali Tampereen Messukylässä. Tarjoamme pienryhmissä tehtävän toiminnallisen harjoittelun lisäksi myös personal training -palveluita.

Tavoitteenamme on opettaa ja motivoida asiakkaitamme liikkumaan ja elämään järkevästi. Järkevä harjoittelu mielestämme tehdään: riittävän usein n. 2-5 krt/vk, oikeilla suoritustekniikoilla, sopivalla intensiteetillä, hyvässä seurassa tosissaan, mutta ei vakavissaan ja ennen kaikkea pitkäjänteisesti.

Tuloksekas valmennuksemme perustuukin siihen, että jokainen treeni tehdään yhdessä ryhmän kanssa ja valmentajan opastuksen mukaan. Mukaan valmennukseen pääset peruskurssin käytyäsi tai poikkeustapauksessa kokeneet urheilijat voivat päästä mukaan suoraan otettuaan ensin yhteyttä valmentajaan. Peruskurssien alkamisesta tiedotamme facebookissa (STF-Bootcamp), tai voit tiedustella niitä myös sähköpostitse. Tervetuloa onnistumaan!

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje