Farm Escape Tornio

Mustajärventie 456, 95530 Tornio

Yhteystiedot

Mustajärventie 456, 95530 Tornio
Soita: 0504136469

Palvelut

Käyttökohteet
kulttuuri / culture Pakopelit / Escape Room
Meillä käy
Tyky (liikuntaan)
Tyky+ (kulttuuriin ja liikuntaan)

Pakohuonepelit tulevat maatiloille! Haluatko kokea room escape -elämyksen aidossa maalaismiljöössä, oikeiden eläinten läheisyydessä? Pystytkö keskittymään ratkaisemaan pulmia ja pääsemään ulos 60 minuutissa vai varastavatko söpöt eläimet huomiosi? Tervetuloa maatilapakopeliin Tornioon.

Farm Escape eli maatilapakopeli tarjoaa aitoja maalaiselämyksiä ja jännittäviä mysteereitä maaseudulla. Tiimisi lukitaan suljettuun tilaan ja teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää tienne ulos erilaisia pulmia ratkomalla. Tiimin tulee tehdä yhteistyötä ratkomalla arvoituksia, pulmia ja mysteerejä. Pakohuonepelit sopivat kaikille ja mysteeristä riippuen myös lapsiperheille.

Tilassa on oikeita eläimiä, kuten esimerkiksi kanoja ja pupuja, mutta niihin ei saa koskea pelin aikana. Pelin jälkeen voitte varata itsellenne ajan eläinten paijaukseen yhdessä pelinjärjestäjän kanssa. Peleissä ei tarvita fyysistä voimaa vaan ainoastaan havainnointikykyä, luovaa ajattelua ja tiimityötaitoja. Pelinjärjestäjä valvoo teitä kameroiden ja mikrofonin avulla ja halutessanne voitte pyytää vihjeitä avuksi ongelmanratkaisuun. Tunti kuluu nopeasti – ehdittekö ulos ajoissa?

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje