Viisi ideaa kuinka käyttää liikunta- tai kulttuurietu

Onko liikunta- tai kulttuurietusi vielä käyttämättä? Listasimme muutamia vinkkejä edun käyttöön.

1.Tuleville keikoille ja tapahtumille

Vaikka koronan vuoksi festarikesää ei tänä vuonna tullutkaan, voi myöhemmin pidettäviin tapahtumiin jo hankkia lippuja. Ajattele tulevaisuudenminääsi ja osta itsellesi, vaikka ensivuoden festarilippu. Myös myöhemmin pidettävien urheilutapahtumien kausikortit, stand-up -keikat tai teatteriliput saa hankittua lippukaupoista Tyky+ setelillä.

 

2.Henkilökohtainen valmentaja

Osta PT-palvelu ja treenaa henkilökohtaisen valmentajan kanssa kahdestaan vaikkapa ulkoilmassa. Tai pyydä sinulle räätälöity kunto-ohjelma, jota voit noudattaa itsenäisesti kotona tai haluamassasi paikassa.

 

3.Leffaliput

Kulttuurietua voi käyttää elokuvateatterien kassalla yksittäisiin näytöksiin tai useamman kappaleen sarjalippuihin. Sarjalippuja ostamalla voit käyttää etua myös pidemmällä ajanjaksolla.

 

4.Kiipeilemään, vesiurheilemaan tai ratsastamaan

Tyky-edulla on mahdollista maksaa myös välinevuokrauksen siis esimerkiksi kiipeilykengät ja –valjaat seinäkiipeilyä varten, laskettelu-, vesiurheilu- ja ratsastusvälineet. Koska Tyky-etu on henkilökohtainen, koskee tämä vain edun saaneen itselleen vuokraamia välineitä. Välinevuokrausmallit vaihtelevat, joten kannattaa varmistaa käyttöpaikalta ennakkoon hyväksyvätkö he Tyky-edut välinevuokraukseen.

 

5.Sarjakortti uimahalliin tai kuntosalille

Jos sinulla on liikuntaetua jäljellä enemmän, voit ostaa sarjakortin liikuntakeskukseen tai uimahalliin. Useamman kerran sarjakorttia voi käyttää tarvittaessa pidemmällä aikavälillä.

 

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje