Henkilöstöetujen myöntämisestä on etua

Henkilöstöeduista hyötyvät niin työntekijä kuin työnantaja.

Suurin osa työnantajista myöntää henkilöstölleen etuja, kuten liikunta- ja kulttuurietua. Tässä lyhyesti merkittäviä syitä, miksi työnantajan kannattaa panostaa henkilöstöetuihin.

Sairauspoissaolot vähenevät

Työnantaja säästää panostamalla henkilöstön hyvinvointiin. Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo jopa kuusi euroa takaisin vähentyneinä sairauspoissaoloina ja parantuneena tuottavuutena. Henkilöstön tukeminen on työnantajan paras investointi.

Työteho paranee

Työpaikalla näkyy, jos henkilöstö harrastaa ja pitää itsestään huolta vapaa-ajalla. Hyvinvoivat ihmiset jaksavat arjen pyörityksessä ja työhaasteissa paremmin.

Työnantajamielikuva paranee

Nykyään henkilöstöetujen saaminen työpaikalla on lähes itsestäänselvyys. Työnantaja erottautuu edukseen työmarkkinoilla tarjoamalla hyvät edut henkilöstölleen mikä vaikuttaa myös uusien työntekijöiden rekrytoimiseen. Henkilöstöetuja tarjoamalla työnantaja viestii, että työntekijät ovat tärkeitä ja haluaa pitää heistä huolta.

Verohyödyt

Kaikille työntekijöille tasapuolisesti tarjottavat edut tuovat työnantajalle verohyötyä. Esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietua voi jakaa työntekijälle maksimissaan 400€ vuodessa ja työnantaja voi vähentää ne verotuksessa. Maksimissaan 400€ arvoista etua ja ei lasketa työntekijän tuloksi.

Tarvitsetko apua henkilöstöeduissa? Ota meihin yhteyttä.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje