Postin lakon vaikutukset Tykyjen kulkuun

Postin lakko vaikuttaa postinjakeluun, -käsittelyyn ja -kuljetukseen koko Suomessa maanantaista 11.11.2019 lähtien. Lakko vaikuttaa myös Tyky-setelien kulkuun.

10.11.2019

Postin lakko vaikuttaa postinjakeluun, -käsittelyyn ja -kuljetukseen koko Suomessa maanantaista 11.11.2019 lähtien. Lakko vaikuttaa myös Tyky-setelien kulkuun.

Alla lisätietoa eri tilanteisiin. Tämä tiedote perustuu perjantaina 8.11. saatavilla olevaan tietoon ja tilanne saattaa muuttua. Huomioithan, että myöskään asiakaspalvelumme ei pysty arvioimaan Postin tilannetta ja sen vaikutuksia tarkemmin kuin mitä ohessa on mainittu.

Vaikutukset toimittamiseen: seteleitä tilaavat asiakkaat

Jos olet tilannut Tyky-seteleitä, huomioithan, että niiden toimittamisessa voi kestää normaalia pidempään. Jos haluat saada setelit nopeammin, voit halutessasi sopia toimittamisesta Matkahuollon kautta (normaalin toimitus- ja käsittelykulun lisäksi 10€). Tässä tapauksessa ilmoitathan asiasta tilauslomakkeella kohdassa ”Muuta”.

Voit myös noutaa setelit Tykyn toimistolta, osoitteesta Hovioikeudenpuistikko 23 B, 65100 Vaasa. Tässä tapauksessa sovi noutamisesta etukäteen kanssamme. Postin lakon aikana lähetämme tilaukset Postin Express –paketteina, joihin lakon ei tällä tietoa odoteta vaikuttavan yhtä voimakkaasti kuin kirjelähetyksiin. Odotamme kuitenkin viivästyksiä myös pakettilähetyksiin.

Vaikutukset tilittämiseen: seteleitä lähettävät käyttöpaikat

Jos olet tilittämässä seteleitä, otathan huomioon, että setelien saapumisessa Tykylle voi kestää useita viikkoja. Jos haluat saada setelit tilitettyä nopeammin, voit halutessasi toimittaa ne meille omakustanteisesti esimerkiksi DHL:n tai Matkahuollon kautta. Toimitusosoite on RJ-Kuntoiluseteli Oy / Tyky, Hovioikeudenpuistikko 23 B, 65100 Vaasa. Huomoithan, että emme vastaa Postin mahdollisesti kadottamista lähetyksistä.

Voit myös tuoda tilityksen Tykyn toimistolle arkisin klo 9-15.

 

Tyky-maksuvälineet on osa ePassia: yhdessä monilompakossa kaikki edut

Monet asiakkaamme tarjoavat lounas-, liikunta&kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedut ePassilla. Koska ePassilla järjestettäviin henkilöstöetuihin ei sisälly tilauksia tai logistiikkaa, ei Postin lakko vaikuta näihin. Voit jättää yhteydenottopyynnön täällä: https://www.tyky.fi/info/ota-yhteytta/

Lisätietoa ePassista: https://www.epassi.fi/fi/tyonantajalle

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje