Erä Tyky-seteleitä ja Tyky-Online -saldoja erääntyy 31.12.2018

Muistathan että Tyky-seteleillä on voimassaoloaika ja yksi erä Tyky-seteleitä erääntyy 31.12.2018. Samoin osalla Tyky-online -edunsaajista on käytössään saldoa, jonka voimassaoloaika päättyy vuoden viimeisenä päivänä.

tyky-kuntoseteliplus-4e-2017-nayteErääntyvillä Tykyillä on siis vielä hetki aikaa aktiiviseen harrastamiseen!
Nyt kannattaa käydä vaikka kokeilemassa jotain aivan uutta lajia tai ostaa siihen tuttuun lempiharrastukseen vuodenvaihteen yli ulottuva henkilökohtainen kausikortti ja uudenvuoden lupauksen täytäntöönpano on taas helpompaa. Tuhannet käyttökohteet lukuisine lajeineen ja harrasteineen löydät käyttökohdehaustamme.

 

Tyky-Oiphone-4-onlinenline -edunsaajat

Työnantajasta riippuen voi henkilöstölle tarjotun Tyky-Online -edun voimassaoloaika vaihdella. Edunsaaja näkee oman jäljellä olevan saldonsa sekä saldoerien voimassaoloajat kirjautumalla omalle sivulleen. Monella työnantajalla on määritettynä saldon voimassaoloajaksi 31.12.2018 asti. Vältä ruuhkat käyttökohteiden kassoilla ja käytä henkilökohtainen Tyky-Online -etusi ajoissa. Vuoden lopussa erääntyvällä saldolla ei voi maksaa enää vuoden vaihduttua 1.1.2019.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje