Askeleet -kevätkampanja starttaa 23.4.2018: koko Suomi liikkumaan!

– Askel kohti terveellisempää työyhteisöä leikkimielisellä, mutta kuntoa kohottavalla arkiliikuntatempauksella

Taas on aika keväisille Askeleille! Kerää kävelytiimi työpaikaltasi tai kasaa kaverisi yhteen tavoittelemaan kanssasi hyvää oloa ja nauttimaan ulkoilusta.

Kaipaatko motivaatiota kuntoiluun tai kannustusta liikunnan lisäämiseen? Askeleet-kampanja laittaa jälleen työyhteisöt ja vapaa-ajan porukat ympäri Suomen arkiliikkumaan.

Pitäkää energiaa yllä ja aloittakaa työpaikalla kevät mukavasti yhdessä.  Liikunta lisää tunnetusti tehokkuutta ja vähentää väsymystä. Askeleet –kampanjaan osallistumalla pääset pitämään hauskaa ja voimaan paremmin. Askelmittarin avulla näet tuloksia päivittäisestä aktiivisuudestasi. Liikutaan yksin ja yhdessä kevätauringosta nauttien! Kampanjaan osallistutaan joukkueena ja jokainen seuraa omia kertyneitä askeleitaan.

Yli 32 000 suomalaista liikuttanut kilpailu potkaistaan taas käyntiin 23.4.2018. Kampanja kannustaa liikkumaan, sillä askeleita kertyy niin työmatkoilta, kotitöistä kuin myös liikuntalajeista. Nyt koittaa syksy ja arkiliikunnan ilot!

Joukkueen koko on minimissään kolme henkeä. Haasta siis sydänystävät, työtoverit, perheenjäsenet tai harrastusporukka liikkumaan ja voittakaa samalla palkintoja. Lisäporkkanana paremman kunnon lisäksi kampanjaan osallistuvien kesken arvotaan viikottain rahanarvoisia palkintoja, joista vastaavat Tyky-maksuvälineet sekä ePassi.

Juttele siis työnantajallesi ja kerätkää työpaikaltanne joukkueet tai kasaa kaverisi yhteen! Ilmoita joukkueesi kampanjaan täällä. Kampanja pidetään 23.4-20.5.2018. 

Laskimme hintoja!

  • Starttipaketti, sis. askelmittarin: 38 €/osallistuja (aiemmin 45 €)
  • Osallistuminen ilman askelmittaria: 23 €/osallistuja (aiemmin 25 €)
    (Alv ja toimituskulut eivät sis. hintoihin.)
  • Ilmoita joukkueesi viimeistään 12.4.2018 täällä.

Tiedustelut: askeleet @ tyky.fi

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje