Askeleet -syyskampanja starttaa 2.10.2017 alennetuin hinnoin

– Askel kohti terveellisempää työyhteisöä leikkimielisellä, mutta kuntoa kohottavalla arkiliikuntatempauksella

Taas on aika syksyisille Askeleille! Kerää kävelytiimi työpaikaltasi tai kasaa kaverisi yhteen tavoittelemaan kanssasi hyvää oloa ja nauttimaan ulkoilusta.

Kaipaatko motivaatiota kuntoiluun tai kannustusta liikunnan lisäämiseen? Askeleet-kampanja laittaa jälleen työyhteisöt ja vapaa-ajan porukat ympäri Suomen arkiliikkumaan.

Pitäkää kesän energiaa yllä ja aloittakaa työpaikalla syksy mukavasti yhdessä.  Liikunta lisää tunnetusti tehokkuutta ja vähentää väsymystä. Askeleet –kampanjaan osallistumalla pääset pitämään hauskaa ja voimaan paremmin. Askelmittarin avulla näet tuloksia päivittäisestä aktiivisuudestasi.  Tehdään lokakuusta arkiliikunnan kuukausi! Kampanjaan osallistutaan joukkueena ja jokainen seuraa omia kertyneitä askeleitaan.

Yli 32 000 suomalaista liikuttanut kilpailu potkaistaan taas käyntiin 2.10.2017. Kampanja kannustaa liikkumaan, sillä askeleita kertyy niin työmatkoilta, kotitöistä kuin myös liikuntalajeista. Nyt koittaa syksy ja arkiliikunnan ilot!

Joukkueen koko on minimissään kolme henkeä. Haasta siis sydänystävät, työtoverit, perheenjäsenet tai harrastusporukka liikkumaan ja voittakaa samalla palkintoja. Lisäporkkanana paremman kunnon lisäksi kampanjaan osallistuvien kesken arvotaan viikottain rahanarvoisia palkintoja, joista vastaavat Tyky-maksuvälineet sekä Sporttori.

Juttele siis työnantajallesi ja kerätkää työpaikaltanne joukkueet tai kasaa kaverisi yhteen! Ilmoita joukkueesi kampanjaan täällä. Kampanja pidetään 2-29.10.2017 yhteistyössä Tyky-maksuvälineiden kanssa. 

Laskimme hintoja täksi syksyksi!

  • Starttipaketti, sis. askelmittarin: 38 €/osallistuja (aiemmin 45 €)
  • Osallistuminen ilman askelmittaria: 23 €/osallistuja (aiemmin 25 €)
    (Alv ja toimituskulut eivät sis. hintoihin.)
  • Ilmoita joukkueesi viimeistään 25.9.2017 täällä.

Tiedustelut: askeleet @ tyky.fi