Oulun kaupungin liikuntapaikat mukaan Tyky-Online -rinkiin!

Maaliskuun lopussa liittyi Tyky-Online -rinkiin Raatin uimahalli ja nyt voivat Tyky-Online -edunsaajat harrastaa myös muissa Oulun kaupungin liikuntapaikoissa.

Iloisia uutisia Oulun seudun liikkujille. Oulun kaupungin liikuntapaikat (Oulu, Oulunsalo, Haukipudas) ovat jo pitkään vastaanottaneet perinteisiä Tyky+ ja Tyky-seteleitä ja nyt voivat myös Tyky-Onlinella harrastavat maksaa suoraan näissä paikoissa kassapisteillä (ei verkkomaksuina).

Ensimmäisenä kaupungin liikuntapaikoista liittyi mukaan Raatin uimahalli maaliskuun lopussa ja 12.4.2017 alkaen voivat Tyky-Online -edunsaajat harrastaa myös muissa Oulun kaupungin liikuntapaikoissa. Tyky-Online -maksuja vastaanotetaan Oulun kaupungin seuraavissa liikuntapaikoissa:

Raatin uimahalli

Oulun uimahalli

Ouluhalli

Linnanmaan liikuntahalli

Oulun urheilutalo

Haukiputaan Uimahalli Vesi-Jatuli

Oulunsalon Liikuntakeskus

 

Tyky toivottaa aktiivisia ja iloisia harrastushetkiä Oulun kaupungin liikuntapaikoissa. Kaikki Oulun alueen sadat liikunta- ja kulttuuripaikat löydät Käyttöpaikkahaustamme.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje