Energiaa kevääseen: Askeleet-kampanja alkaa 8.5.2017

Jo yli 32 000 suomalaista on osallistunut arkiliikuntaan kannustaviin Askeleet -kampanjoihin. Kevään liikuttavin leikkimielinen kuntoa kohottava kilpailu potkaistaan taas käyntiin 8.5.2017. Ilmoittautuminen päättyy 27.4. UUTTA: osallistumisen voi nyt maksaa myös Tyky-Online -edullaan.

Taas on aika uusille keväisille Askeleille! Kerää kävelytiimi työpaikaltasi tai kasaa kaverisi yhteen tavoittelemaan kanssasi hyvää oloa ja nauttimaan ulkoilusta.

Tarvitsetko motivaatiota kuntoiluun tai kannustusta liikunnan lisäämiseen? Valtakunnallinen Askeleet-kampanja laittaa työyhteisöt ja vapaa-ajan porukat liikkumaan kohti parempaa kuntoa, arkiliikunnalla. Askeleet on hauska tapa kohottaa tiimihenkeä leikkimielisellä kilpailulla ja askelmittarin avulla näet tuloksia päivittäisestä aktiivisuudestasi.

Kevään liikuttavin kilpailu potkaistaan taas käyntiin 8.5.2017. Kampanja kannustaa arkiliikuntaan, sillä askeleita kertyy niin työmatkoilta, kotitöistä kuin myös liikuntalajeista, joissa askeleita ei oteta. Tällaisia ovat esimerkiksi uinti ja pyöräily. Tehdään toukokuusta arkiliikunnan kuukausi! Kampanjaan osallistutaan joukkueena ja jokainen seuraa omia kertyneitä askeleitaan.

Joukkueen koko on minimissään kolme henkeä. Haasta siis sydänystävät, työtoverit, perheenjäsenet tai harrastusporukka liikkumaan ja voittakaa samalla palkintoja. Lisäporkkanana paremman kunnon lisäksi kampanjaan osallistuvien kesken arvotaan viikottain rahanarvoisia palkintoja, joista vastaavat Tyky-maksuvälineet sekä Sporttori. Lisätietoa Askeleista täällä.

Juttele siis työnantajallesi ja kerätkää työpaikaltanne joukkue tai kasaa kaverisi yhteen! 

  • Kampanja-aika 8.5 – 4.6.2017.
  • Kevätkampanjan aloituspaketti (sis. askelmittarin ja kampanjanumeron) 45€ (+alv)
  • Kevätkampanja ilman askelmittaria 25€ (+alv)
  • UUTTA: ensimmäistä kertaa osallistumisen voi maksaa myös Tyky-Online -edulla. Tyky-Onlinellaan maksavat saavat alennusta -20% (norm. hinta 56,25€ (sis alv25%)
  • Ilmoita joukkueesi viimeistään 27.4.2017 täällä.
Askeleet -kevätkampanja 8.5-4.6.2017

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje