Erä Tyky-seteleitä ja Tyky-Online -saldoja erääntyy 31.12.2016

Muistathan että Tyky-seteleillä on voimassaoloaika ja yksi erä Tyky-seteleitä erääntyy 31.12.2016. Samoin osalla Tyky-online -edunsaajista on käytössään saldoa, jonka voimassaoloaika päättyy vuoden viimeisenä päivänä.

tyky-kuntoseteliplus-4e-2017-nayteErääntyvillä Tykyillä on siis vielä hetki aikaa aktiiviseen harrastamiseen!
Nyt kannattaa käydä vaikka kokeilemassa jotain aivan uutta lajia tai ostaa siihen tuttuun lempiharrastukseen vuodenvaihteen yli ulottuva henkilökohtainen kausikortti ja uudenvuoden lupauksen täytäntöönpano on taas helpompaa. Tuhannet käyttökohteet kymmenine lajeineen ja harrasteineen löydät käyttökohdehaustamme.

Monet verkostomme käyttökohteet antavat myös erikoistarjouksia asiakkailleen vuoden lopussa. Tyky-maksuvälineiden kumppanitarjouksia löydät täältä.

Tyky-Oiphone-4-onlinenline -edunsaajat

Työnantajasta riippuen voi henkilöstölle tarjotun Tyky-Online -edun voimassaoloaika vaihdella. Edunsaaja näkee oman jäljellä olevan saldonsa sekä saldoerien voimassaoloajat kirjautumalla omalle sivulleen. Monella työnantajalla on määritettynä saldon voimassaoloajaksi 31.12.2016 asti. Vältä ruuhkat käyttökohteiden kassoilla ja käytä henkilökohtainen Tyky-Online -etusi ajoissa.