Tyky-joulukampanja: henkilöstöetu edullisimmin

Tyky-maksuvälineillä on tänäkin vuonna joulun ajan kampanja, jolla työnantaja muistaa henkilöstöään kustannustehokkaalla ja henkilökohtaisella Tyky-henkilöstöedulla.

tyky-maksuvalineet-882x110-v2

Vuosi etenee hurjaa vauhtia. Tyky-maksuvälineillä on tänäkin vuonna joulun ajan kampanja, jolla työnantaja muistaa henkilöstöään kustannustehokkaalla ja henkilökohtaisella Tyky-henkilöstöedulla.

  • Tutustu Tyky-seteleihin: joulukuussa 1.-23.12.2016 tehdyt tilaukset ilman käsittelykuluja (norm. 19€/tilaus)! Tilauksen arvolla ei ala- eikä ylärajaa. Joulukampanjaa ei ole rajattu vain uusille asiakkaille, vaan myös ennestään Tykyillä henkilöstöään tukevat työnantajat voivat hankkia tuhansissa käyttökohteissa käyviä seteleitä käyttöönsä ilman käsittelykuluja em. ajanjaksona. Tilaukset täällä.
  • Tyky-Online -tarjous työnantajille, jotka harkitsevat mobiilimaksutavan käyttöönottoa: kokeile 1kk ilman sitoumuksia! Käytönmukainen jälkilaskutus ilman ennakkomaksuja komissiolla 0% *.

*Tarjous uusille Tyky-Online -asiakkaille, jotka ottavat edun käyttöön kokeilukuukaudeksi yhdessä sovittuna ajankohtana joulu-huhtikuun aikana. Vain toteutuneet käyttösaldot laskutetaan jälkikäteen.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö: https://www.tyky.fi/info/ota-yhteytta/

Asiakaslehtemme Liiku & Viihdy 2017 on julkaistu! Kiinnostavat asiakastarinat ja alan uutiset taas yksissä kansissa. Lue lisää täällä.

4-hyvaa-syyta