Osaaja haussa – tule osaksi TYKYttävää tiimiämme!

Työpaikkailmoitus | Tyky-maksuvälineet | RJ-Kuntoiluseteli Oy 30.9.2016

Toimistotyöntekijä

RJ-Kuntoiluseteli Oy on vuonna 2005 perustettu kohdennettuihin maksuvälineisiin erikoistunut Vaasassa toimiva yritys. Autamme suomalaisia työnantajia huolehtimaan henkilöstönsä työkyvystä ja hyvinvoinnista. Verovapaita maksuvälineitämme tarjoaa henkilöstönsä käyttöön tuhannet työnantajat, jotka työllistävät noin 300 000 työikäistä. Yhtiöön kuuluu myös urheilun ja vapaa-ajan verkkokauppa ja noutomyymälä Sporttori.fi.

Liikunnan ja kulttuurin maksuvälineitämme ovat perinteiset Tyky-setelit ja sähköinen arvoseteli Tyky-Online. Viimeisimmän tilikautemme liikevaihto oli noin 10MEUR, yhteistyökumppaneinamme on 7000 maksuvälineitämme vastaanottavaa liikunta- ja kulttuurikäyttökohdetta ympäri Suomen. Asiakkaitamme yhdistää halu tarjota henkilöstölleen vaivaton ja monipuolinen henkilöstöetu: liikunnan ja kulttuurin maksuvälineemme työntekijän omaehtoiseen harrastamiseen.

Haemme nyt joukkoomme toimistotyöntekijää. Työ sisältää taloushallinnon toimistotehtäviä, kuten maksuliikenteen hoitoa, eli tilityksiä ja laskujen maksua sekä tilausten käsittelyä, laskutusta, myyntireskontraa, postituksia yms. toimistorutiineihin liittyviä tehtäviä. Sinulla voi olla kokemusta vastaavasta työstä,  pystyt oppimaan ja omaksumaan asiat nopeasti ja olet kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn. Olet luotettava, iloinen ja työssäsi tarkka. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hallitset tavanomaisten tietoteknisten ohjelmien perusteet (Ms Office). Vuorovaikutat päivittäin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa pääasiassa sähköpostitse ja puhelimitse. Vähimmäiskielivaatimuksena on suomi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työn luonne: vakituinen kokoaikatyö
Paikkakunta: Vaasa
Palkkaus: kiinteä kk-palkka sopimuksen mukaan, puhelinetu
Muut edut: työaikaliukumat, liikunta- ja kulttuurietu 400€/vuosi
Työn aloitus: sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian. Hakemukset: info@tyky.fi
Hakuaika: 30.9 – 9.10.2016
Tiedustelut: emmi.tuurinkoski@tyky.fi, puh 020 735 1794

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje