Käyttökohde-esittely: FIT Espoo

Verkostossamme on monia hienoja käyttökohteita. Lue FIT Espoon esittely sekä Tyky-tarjous!

red-1474419_1920Verkostossamme on monia hienoja käyttökohteita. Haluamme tiivistää yhteistyötä harrastepaikkojen kanssa, minkä vuoksi tuomme heitä ja heidän tarjouksiaan Tyky-asiakkaille esille meidän kanavissamme. Tällä kertaa haluamme kertoa FIT Espoosta, jonne Tyky-asiakkaamme ovat tervetulleita kokeilemaan veloituksetta. Uudet sopimusasiakkaat saavat kuntoilla alennetuin hinnoin vuoden loppuun saakka, ilman sitoutumista pitkiin sopimuksiin.

Syyskuussa 2016 avattu kuntosali FIT Espoo on moderni ja monipuolinen kuntokeskus Espoon Suvelassa. FIT Espoossa käytössä oleva ARTIS®-laitesarja vähentää, kierrättää ja jopa uudistaa energiaa. ARTIS®-laitteissa treenatessa tuotat itse TV-ruutuihin ja laitenäyttöihin kuluvan sähkön. Jos laite ei kuluta kaikkea kuntoilullasi tuottamaa energiaa, voidaan se uusiokäyttää kuntoklubin omaan energiatarpeeseen. Energiansäästön lisäksi Fit Espoon ARTIS®-laitteet tarjoavat käyttöösi lukuisia harjoitusohjelmia, viihdettä ja pelejä. Cardiolaitteissa voit käyttää suosikkisovelluksiasi ja nauttia lempiviihteestä, TV- ja radiokanavista. Kuntokeskuksen henkilökunta opastaa laitteiden käytön saloihin mielellään. Kun siis kulutat energiaa kuntoilullasi, tuotat sitä samalla omaksi iloksesi sekä kuntokeskuksen hyväksi.

FIT Espoossa on kuntosalin lisäksi myös tarjolla monipuolinen kattaus eri ryhmäliikuntatunteja. Jäsenenä saat lisäksi veloituksettoman Personal Trainer -tapaamisen, jonka aikana kartoitetaan liikuntatottumuksia, keskutellaan henkilökohtaisesta liikunnan tarpeesta sekä tehdään erilaisia harjoitteita. Kuntosaliohjelma ei sisälly Personal Trainer –tapaamiseen.

Jos siis liikut Espoon Suvelassa, käy tutustumassa uuteen kuntokeskukseen. FIT Espoossa käy niin perinteiset paperiset Tyky-setelit sekä sähköinen maksutapa Tyky-Online. Asiakkaamme pääsevät tutustumaan veloituksetta ja liikkuvat alennetuin hinnoin vuoden loppuun saakka ilman sitoutumista. Tutustu käyttökohteeseen haussamme tai keskuksen omilla sivuilla.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje