Askeleista jaksamista arkeen

Syksyn askelmerkit arkiliikuntaan ja kunnon kohotukseen

Moni pitää vuodenajasta riippumatta kiinni säännöllisestä treenirytmistä lempilajinsa parissa. Toiset taas ottavat kesällä vapaammin ja kokeilevat enemmän uusia lajeja ja hakeutuvat kulttuurin pariin ulkoilmakonsertteihin tai kesäteattereihin. Syksyn tullen palaillaan takaisin lempiharrastusten pariin.

Hei hei kesä!

Kesästä saatiin nauttia vaihtelevissa sääolosuhteissa. Onneksi harrastaminen ei ole säästä kiinni, vaan kuntoa kohottavaa ja mieltä virkistävää tekemistä löytyy joka säälle, sisälle ja ulos. SUPpailu taisi olla yksi kesän hittilajeista eikä kausi ole sen osalta vieläkään ohi. Oikeilla varusteilla tarkenee vetten päällä lautaillen pitkälle syksyyn.

Moni pitää vuodenajasta riippumatta kiinni säännöllisestä treenirytmistä lempilajinsa parissa. Toiset taas ottavat kesällä vapaammin ja kokeilevat enemmän uusia lajeja ja hakeutuvat kulttuurin pariin ulkoilmakonsertteihin ja kesäteattereihin. Syksyn tullen hekin viimeistään palaavat kuitenkin sen säännöllisen lempiharrastuksensa pariin. Monen meistä kannattaisi myös muistaa arkiliikunnan hyödyt. Säännöllinen harrastaminen hoitaa kehoa ja mieltä, mutta ei niiden viikottaisten treenien aina tarvitse olla veren maku suussa puurtamista ja itsensä ylittämistä.

Tervetuloa syksy ja arkiliikunnan ilot

Alkusyksyn vielä lämmittävät auringonsäteet ja pimenevät illat houkuttavat taittamaan matkaa kävellen. Koiran kanssa lenkillä, lähikaupassa pikkuostoksilla tai tasasykkeinen kävelyreitti pururadalla on kuntoa kohottavaa ja mukavaa yhdessäoloa perheen tai ystävien kesken. Samalla tulee vaihdettua päivän kuulumiset ja askeleita kertyy kuin huomaamatta. Moni kiireinen arkeen hukkunut taas ottaa kävelylenkin omana laatuaikana, jolloin saa hetken hengähtää omien ajatustensa parissa eikä tarvitse kännykkää näppäillä tai sähköposteihin vastailla. Kävely on arkiliikuntalajina siitä hyvä, että samalla voi joko ihastella luonnossa syksyn värejä tai vaikkapa olla keskustassa askeltaen ikkunaostoksilla. Yksin tai yhdessä.

Tyky-maksuvälineet järjestävät aina keväisin ja syksyisin valtakunnallisen arkiliikuntaan kannustavan Askeleet -kampanjan. Syksyn ilmoittautuminen päättyy 21.9.2016 ja kampanja starttaa maanantaina 3.10.2016. Osallistujat saavat askelmittarin, joka laskee jokaisen päivän aikana otetun askeleen. Kampanjaan osallistuneiden mukaan on todella kannustavaa huomata, miten kertyneiden askeleiden seuraaminen motivoi haastamaan itsensä:

”Otanpa pikkuisen pidemmän reitin, niin saan tälle päivälle vähän extra-askeleita” tai

”Tänään jätän hissit väliin ja askellan reippaasti portaita pitkin kerroksesta toiseen”.

Pienillä muutoksilla saa yllättäen hurjasti lisää hyvinvointia kohottavia askeleita vuorokauteen. Pääasiassa kukin kamppailee itsensä kanssa, mutta kampanjaan osallistuvat tiimit kilpailevat leikkimielisesti myös keskenään: Askeleet -kampanja kohottaa tiimihenkeä!

Toivotamme kaikki mukaan arkiliikuntaan kannustavaan syksyn Askeleet -kampanjaan. Viikoittain arvotaan osallistuneiden kesken tuotepalkintoja, jotka tarjoaa kampanjan järjestäjä Tyky-maksuvälineet. Palkintoina on muun muassa Tyky-seteleitä sekä Sporttori.fi -tuotteita. Askeleet -kampanja antaa liikuntaan kannustavan tehostartin syksyn ja talven kunnon kohotukseen sekä kyytiä kesäkiloille.

Liikunnallisin syysterveisin,

Antti-Pekka | Tyky-maksuvälineet

askeleet-logo    Stegbox-kit-ENG-269x150px sporttori-logo

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje