Askeleet-kampanja liikuttaa taas lokakuussa!

Yli 30 000 suomalaista liikuttanut kilpailu potkaistaan taas käyntiin 3.10.2016. Tyky-asiakkaat osallistuvat alennuksella ja ilmoittautuminen päättyy 21.9.

askeleet-logo-ja-startkit

Tarvitsetko motivaatiota kuntoiluun tai kannustusta liikunnan lisäämiseen? Valtakunnallinen Askeleet-kampanja laittaa työyhteisöt ja vapaa-ajan porukat liikkumaan kohti parempaa kuntoa, arkiliikunnalla. Askeleet on myös hauska tapa kohottaa tiimihenkeä leikkimielisellä kilpailulla ja askelmittarin avulla näet tuloksia päivittäisestä aktiivisuudestasi.

Yli 30 000 suomalaista liikuttanut kilpailu potkaistaan taas käyntiin 3.10.2016. Kampanja kannustaa arkiliikuntaan, sillä askeleita kertyy niin työmatkoilta, kotitöistä ja myös liikuntalajeista, joissa askeleita ei oteta, kuten uinti ja pyöräily. Tehdään lokakuusta arkiliikunnan kuukausi!

Joukkueen koko on minimissään kolme henkeä. Haasta siis sydänystävät, työtoverit, perheenjäsenet tai harrastusporukka liikkumaan ja voittakaa samalla palkintoja. Lisäporkkanana paremman kunnon lisäksi kampanjaan osallistuvien kesken arvotaan viikottain rahanarvoisia palkintoja: Tyky+ -seteleitä sekä Sporttorin tuotepalkintoja. Lisätietoa Askeleista täällä.

Tyky-asiakkaamme saavat 5€ alennuksen osallistumismaksusta! 
Alennuksen saat koodilla ”TYKY2016”
Kampanja-aika 3 – 30.10.2016.
Ilmoita joukkueesi viimeistään 21.9.2016 täällä.

Mitä henkilöstöetuja Sinä haluaisit tarjota työntekijöillesi

Valitse maksutapa:

Klikkaamalla voit tutustua tarjoamiimme etuihin tarkemmin

Työnantaja, mietitkö henkilöstöetuja?

Meiltä suositut liikunnan ja kulttuurin, lounaan, hyvinvoinnin ja työmatkan maksuvälineet. Valikoimassa perinteiset ja mobiilit edut.

Sulje